Έκδοση Φωτογραφιών Διαβατηρίου στο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και η ημέρα θα είναι γεμάτη Adobe Photoshop! Στο πρώτο μάθημα για σήμερα θα σας δείξω τον τρόπο ειδικής δημιουργίας φωτογραφιών για τα διαβατήρια των πελατών σας! Έτσι οι Φωτογραφίες Διαβατηρίου στο Photoshop θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε πολύπλοκες και σχετικά απαιτητικές δημιουργίες μέσα σε 1 λεπτό!

Φωτογραφίες Διαβατηρίου στο Photoshop

Πέρα από τα τεχνικά θέματα μία φωτογράφισης πορτραίτου για διαβατήριο, στην συνέχεια θα πρέπει να γνωρίζετε τον τρόπο σωστής τροποποίησης της φωτογραφίας σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής μας σχετικά με τα διαβατήρια.

Την πρώτη φορά που έβγαλα διαβατήριο είχα πάει σε ένα απλό μηχάνημα και έβγαλα 4 φωτογραφίες, την επόμενη φορά που ήθελα να βγάλω νέο διαβατήριο, χρειάστηκα την βοήθεια του ειδικού για να βγάλω 4 φωτογραφίες.

Φωτογραφίες Διαβατηρίου στο Photoshop

Φωτογραφίες Διαβατηρίου στο Photoshop

Φυσικά δεν χρειάζεστε να είστε ειδικός στο photoshop για να μπορέσετε να πάρετε μία φωτογραφία και να την φτιάξετε κατάλληλα για το διαβατήριο του πελάτη σας. Θα σας δείξω πόσο εύκολα και απλά θα φτιάξετε τις σωστές διαστάσεις . Δεν χρειάζεται να έχετε πολλές γνώσεις, ούτε καν ειδικό πρόγραμμα!

Φωτογραφικά Actions κατάλληλα για Φωτογραφίες

Και επειδή μου αρέσει να σας "κακομαθαίνω" το σημερινό μάθημα θα έχει τρεις πτυχές! Η μία πτυχή θα ειναι η δημιουργία του σχεδίου για τις φωτογραφίες διαβατηρίων και οι υπόλοιπες 2 πτυχές θα έχουν να κάνουν με δύο πολύ όμορφα actions τα οποία θα φτιάξουμε μαζί και θα κάνουν την ζωή μας στο φωτογραφείο πανέυκολη!

[/fusion_builder_column]
Φωτογραφίες Διαβατηρίου στο Photoshop

Φωτογραφίες Διαβατηρίου στο Photoshop - © Alex Barth

Το ένα action θα μας δημιουργήσει αυτομάτως έναν νέο έγγραφο στο photoshop με σωστά περιθώρια (σε περίπτωση που θέλουμε) για την φωτογραφία μας και το δεύτερο action θα πολλαπλασιάσει την φωτογραφία μας επί 4 για να πάρουμε το κλασσικό ύφος του τελικού αρχείου των 4 φωτογραφιών στις φωτογραφίσεις διαβατηρίου ή ταυτότητας.

Καλό μάθημα :Ρ

Δείτε εδώ τις επίσημες προδιαγραφές για τις φωτογραφίες διαβατηρίων.