Πανεύκολη Δημιουργία!

Δημιουργία Εικονιδίου iOS7

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και όπως πολύ καλά γνωρίζετε έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας το οποιό θα απολαύσουν (και θα μάθουν) όλα τα Premium Free και φυσικά τα Premium μέλη! Σήμερα θα σας βάλω στο "κόλπο" της δημιουργίας εικονιδίων κινητών τηλεφώνων και μέσα απο την σημερινή τεχνική δεν θα αργήσει ο καιρός που θα σχεδιάζετε τα δικά σας πανέμορφα (και πανεύκολα) γραφικά!

Μάθημα Photoshop

Δημιουργία Εικονιδίου iOS7

Το σημερινό μάθημα photoshop είναι γεμάτο με κολπάκια τα οποία θα σας δείξουν απο το μηδέν τι πρέπει να κάνετε, με στόχο πάντα την απόλυτη δική σας δημιουργία γραφικών! Μέσα απο πολύ απλά βήματα σε αυτό το μάθημα photoshop, θα σας οδηγήσω σε ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν έχει σε τίποτα να "ζηλέψει" απο το γνήσιο εικονίδιο της Apple!

Μείνετε συντονισμένοι

Εδώ βρίσκονται καθημερινά τα καλύτερα Ελληνικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η δημιουργικότητα σας! Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα θα καταφέρετε και εσείς να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και να ακολουθήσετε επαγγελματικά τον τομέα που σας ενδιαφέρει! Όλα είναι εδώ, 24 ώρες το 24ωρο και φυσικά στα Ελληνικά! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος