Ένας τοίχος από το "μηδέν"!

Φθαρμένος Τοίχος στο Adobe Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και σας έχω το Premium Free μάθημα της εβδομάδας! Στο σημερινό μάθημα Adobe Photoshop, θα σας δείξω έναν πραγματικά μαγικό τρόπο δημιουργίας φθαρμένου τοίχου! Ένας φθαρμένος τοίχος ο οποίος θα δημιουργηθεί από το "μηδέν" χωρίς να υπάρχει καν τοίχος!

Μάθημα Adobe Photoshop

Η σημερινή μας δημιουργία μπορεί να έχει πολλές και διάφορες εφαρμογές! Το θέμα του "Φθαρμένου Τοίχου" μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά και διάφορα Project και σίγουρα μέσα απο το σημερινό μας μάθημα, θα είστε σε θέση να το πετύχετε απο το μηδέν, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να έχουμε την ανάγκη κάποιας βοηθητικής φωτογραφίας!Ένα μάθημα Adobe Photoshop απο εκείνα που μας κάνουν και αγαπάμε ακόμη περισσότερο το κορυφαίο πρόγραμμα -διαμάντι- της Adobe!

Το τελικό αποτέλεσμα

Φθαρμένος Τοίχος Adobe Photoshop

Φθαρμένος Τοίχος Adobe Photoshop

Ξεκινήστε σαν Premium Free ή Premium Μέλος

Φθαρμένος Τοίχος στο Adobe Photoshop

Το δημιουργικό σας Μέλλον, περνά μέσα απο το teachme.gr! Μείνετε συντονισμένοι και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium ή Premium Free και κερδίστε εκτός απο τον χαμένο σας στόχο, ένα επάγγελμα που πάντα ονειρευόσασταν! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος