Το www.teachme.gr, το μεγαλύτερο Ελληνικό site με δημιουργικά μαθήματα μέσω video αλλάζει και πλεον αναπτύσσεται σε καθαρά επαγγελματικό-εκπαιδευτικό site!

2.5 Χρόνια, πέρασαν απο την στιγμή που το www.teachme.gr βγήκε online και κέρδισε την προσοχή χιλιάδων ελλήνων μαθητών απο όλο τον κόσμο! Απο τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά, απο το πρώτο design, τον απλό server και το πρώτο κακό μικρόφωνο, πλεον το design έχει αναπτυχθεί και συνεχώς ανανεώνεται, ο server είναι πλεον ταχύτατος και το μικρόφωνο άπαιχτο! :) Σχεδόν 600 μαθήματα υπάρχουν στις σελίδες και καθημερινά ένα καινούριο δημοσιεύεται με στόχο την δική σας ασταμάτητη εκπαίδευση!

Κατ'αρχην η αλλαγή θα επέλθει στο όνομα του site όπου μετά απο 2.5 χρόνια θα αλλάξει και θα πάρει πλεον το "επίσημο" ονομά του. Το ονομά του πλεον θα γίνει www.teachme.gr

Μεγαλύτερη όμως αλλαγή θα είναι η επιλογή για κατέβασμα των video μαθημάτων μέσα απο την σελίδα του κάθε μαθήματος. Οπότε πλεον θα μπορείτε να έχετε όσοι θέλετε τα μαθήματα στον υπολογιστή σας! Η συγκεκριμένη λειτουργία θα ξεκινήσει απο 01/01/2012 και σιγά σιγά θα ολοκληρωθεί σε όλα τα μαθήματα (χρειάζεται χρόνος για να ανέβουν όλα και να ενημερωθούν όλα τα μαθήματα).

Επίσης μεγάλη αλλαγή θα έρθει και στον τομέα "Γίνε Δάσκαλος" όπου για κάθε μάθημα που θα δημοσιεύεται, ο κάθε "Δάσκαλος" θα κερδίζει 20 ευρώ!!!

Μεγαλύτερο ελληνικό εκπαιδευτικό site

Χρήματα όμως δεν θα κερδίζουν μόνο οι Δάσκαλοι αλλά και όσοι διαφημίζουν το www.teachme.gr μέσα απο τις σελίδες του. Οπότε το affiliate θα ξεκινήσει και θα είναι στο χέρι σας να κερδίσετε όσα περισσότερα μπορείτε, ανάλογα με τον κόσμο που θα επισκέπτεται το www.teachme.gr μέσα απο την σελίδα σας.

Φυσικά όμως δεν θα μπορούσε να σταματήσει εκεί. Απο τις κύριες αλλαγές του www.teachme.gr θα είναι η επαφή των χρηστών με τους άλλους χρήστες. Η πρώτη δημιουργική κοινότητα με άμεση επικοινωνία και σχηματισμό ομάδων έρχεται μέσα απο την κοινότητα του www.teachme.gr.

Επίσης θα δημιουργηθεί σελίδα με ερωτήσεις - απαντήσεις στο στυλ του yahoo! answers όπου κάποιος κανει μια ερώτηση και οι χρήστες προσπαθούν να την λύσουν.

Και επίσης δεν ξεχνάμε τα νέα προγράμματα που έρχονται, ένα απο αυτά είναι το Audodesk AutoCad. Ενώ θα δώσουμε μεγαλύτερη βάση στα φωτογραφικά μαθήματα, στα μαθήματα Adobe Flash και πολλά ακόμη! Οπότε το πάθος σας θα μεγαλώσει και η γνώση σας θα απογειωθεί πραγματικά!

Τέλος θα υπάρξει και αλλαγή στο κόστος της συνδρομής. Η τιμη της για την μηνιαία συνδρομή θα γίνει 9.99 ευρώ τον μήνα και θα υπάρχει έκπτωση για την τριμηνη, εξάμηνη και ετήσια. Ενώ -50 % έκπτωση θα συνεχίζει να υπάρχει στα μέλη κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Αναλυτικά οι τιμές θα είναι:

  • 1 Μήνας Premium - 9.99€
  • 3 Μήνες Premium - 24.99€ (Αντί για 29.99€)
  • 6 Μήνες Premium - 49.99€ (Αντί για 59.99€)
  • 12.Μήνες Premium - 99.99€ (Αντί για 119.99€)
  • 12 Μήνες Premium (ΑΜΕΑ κλπ) -50% - 59.99€ (αντί για 119.99€)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αλλά υπάρχουν πολύ καλά νέα για τους ήδη premium συνδρομητές ή για όσα μέλη επιθυμούν να γίνουν premium μέχρι τις 31/12/2011. Αν είστε ήδη premium με ενεργή συνδρομή κατα την αλλαγή των τιμών την 01/01/2012, τότε θα κερδίσετε όλα τα παραπάνω με το κόστος της παλιάς συνδρομής! Οπότε ακόμη και με μια συνεχόμενη μηνιαια συνδρομη στο paypal του ποσού των 4.99€ τον μήνα θα μπορείτε για πάντα να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα χωρίς να πληρώσετε κάτι περισσότερο. Δηλαδή το κόστος θα είναι τόσο όσο και πριν! Αρκεί βέβαια να μην λήξει ή ακυρωθεί η συνδρομή σας για κάποιο λόγο.

Για παράδειγμα μπορείτε να προπληρώσετε ακόμη και για 5 (πέντε) χρόνια την συνδρομή σας με τις παλιές τιμές (σε συνεννόηση μαζί μου)  και να έχετε σίγουρα την χαμηλότερη τιμή και την σίγουρη μάθηση!

Για όσους ανανεώνονται μέσω τράπεζας ή με άλλους τρόπους όπου δεν υπάρχει αυτόματη ανανέωση της συνδρομής,  ήδη υπάρχει ειδοποίηση για την λήξη της συνδρομής τους 5 ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης και θα υπάρχει ένα περιθώριο μέχρι 5 ημέρες μετά απο αυτή την ημερομηνία για να ανανεώνουν με το παλιό σύστημα.

Στους αγοραστές πακέτων σε προσφορά όπως η ετήσια συνδρομή στα 29.99 η ανανέωση θα γίνεται με την παλιά ισχύουσα τιμή της ετήσιας συνδρομής, δηλαδη στα 59.99 και όχι στα 99,99 Επίσης θα προστεθεί η ευκολία της πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας.
Γνωρίζετε πως ένα ιδιαίτερο μάθημα κοστίζει 25ευρώ την ώρα; Επίσης γνωρίζετε πως με την ίδια τιμή μπορείτε να έχετε 3 μήνες πλήρη πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και ώρες μάθησης; Γιατί να μένετε στο παρελθόν αφού το μέλλον έιναι πιο αποδοτικό και οικονομικό! Δοκιμάστε τώρα την εμπειρία του www.teachme.gr και προετοιμαστείτε για το www.teachme.gr με την χαμηλότερη τιμή!

Σας ευχαριστώ για την συνεχή υποστήριξη! Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν πραγματικό!

Καλό μάθημα :Ρ