Oυδεν κρυπτον υπο το Photoshop!

Σήμερα αγαπητοί μου φίλοι του teachme.gr θα δούμε μία ακόμη πολύ σημαντική λειτουργία του Adobe Photoshop η οποία είναι η χρήση του "Perspective Crop" εργαλείου με στόχο την εμφάνιση κρυμμένων "υπό γωνία" στοιχείων σε μία φωτογραφία!

Το Perspective Crop Tool στο Photoshop!

Το Perspective Crop Tool είναι ένα εργαλείο στο οποίο δεν δίνουμε την δέουσα σημασία και αυτό γιατί χρησιμοποιούμε κυρίως το "Crop Tool" για τις καθημερινές μας ασχολίες.

Ωστόσο το "Perspective Crop Tool" είναι ένα πολύ δυνατό και σημαντικό εργαλείο για διορθώσεις υπό γωνία και κυρίως για εμφανίσης στοιχείων και δεδομένων τα οποία ήταν δύσκολο εώς απίθανο να "διαβαστούν" στην συγκεκριμένη γωνία της λήψης.

Το Perspective Crop Tool στο Photoshop! - Εικόνα μέσα από το μάθημα.

Το Perspective Crop Tool στο Photoshop! - Εικόνα μέσα από το μάθημα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η τροχαία σε πολλές ευρωπαϊκες χώρες (ενδεχομένως και στην Ελλάδα) χρησιμοποιεί το Photoshop και συγκεκριμένα το "Perspective Crop Tool" για να εμφανίζει τις πινακίδες των αυτοκινήτων σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτει στους δρόμους και είναι δύσκολο να αναγνωριστούν.

Χρησιμοποιήστε το άμεσα!

Αυτή την ιδιότητα θα σας δείξω σήμερα στο premium free μάθημα της εβδομάδος, δηλαδή την εμφάνιση πινακίδων υπό γωνία! Παρακολουθήστε και κάντε το χρήση και στις δικές σας πινακίδες!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος