Το δύσκολο ξαφνικά πανεύκολο!

Mixer Brush Εργαλείο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr και του Photoshop γενικότερα! Σήμερα σας έχω ένα μάθημα photoshop γεμάτο με νέες τεχνικές και κόλπα τα οποία δεν έχουμε δει στο παρελθόν! Θα ανακαλύψουμε μία ξεχωριστή λειτουργία του "Mixer Brush Tool", ενός εργαλείου στο Adobe Photoshop το οποίο πάντα με εντυπωσιάζει με την ευκολία που μου προσφέρει!

Το Mixer Brush εργαλείο

Το εργαλείο Mixer Brush υπάρχει στο Adobe Photoshop στις τελευταίες εκδόσεις και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχουμε δει αρκετά. Γι'αυτο το λόγο θα ξεκινήσω σύντομα έναν κύκλο μαθημάτων για το Mixer Brush για να σας δείξω πόσο δυνατό εργαλείο είναι το συγκεκριμένο και πως θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε πολύπλοκα πράγματα και σχεδιασμούς με απλά περάσματα και ζωγραφιές!

Ξεχωριστές & Πολύπλοκες Δημιουργίες

Στο σημερινό μάθημα photoshop θα σχεδιάσω το δείγμα μας και στην συνέχεια θα το πολλαπλασιάσω κατά εκατοντάδες φορές ενώ συγχρόνως ζωγραφίζω! Το Mixer Brush εργαλείο θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερο σχέδιο και αυτό θα γίνει πανεύκολα και χωρίς καμία δυσκολία! Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε από εδώ και στο εξής να δημιουργείτε οτιδήποτε σας "κατεβαίνει" στο μυαλό, ακόμη και να γράψετε με βούρτσα δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στα κείμενα σας. Το μάθημα είναι μόνο η "αρχή" μίας ξεχωριστής τεχνικής!

Καλό μάθημα :Ρ