Δημιουργική "Επανεκκίνηση"!!!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και έχουμε μάθημα After Effects! Θα "ξεφύγουμε" λίγο απο την Θεματολογία του Αγ. Βαλεντίνου και θα σας δείξω πόσο εύκολα και απλά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το Εφέ του "Restart" το οποίο το έχουμε δει στην διαφήμιση του Vodafone CU!

Μάθημα After Effects

Το Adobe After Effects αποτελεί το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας Video Animations και ιδιαίτερων εφέ. Στο σημερινί μάθημα After Effects θα αναδημιουργήσουμε τα 2 εφέ που έχει η διαφήμιση "Restart" της Vodafone CU, δηλαδή το γραφικό που εμφανίζει το κείμενο και επίσης την τεχνική της αντιστροφής χρωμάτων! Έτσι πολύ απλά, μαθαίνοντας τις συγκεκριμένες τεχνικές (αλλά και εκατοντάδες ακόμη) στο teachme.gr, θα μπορέσετε άμεσα να εργαστείτε σε κάποιο δημιουργικό γραφείο σαν video animator!

Μείνετε Συντονισμένοι

Κάθε ημέρα προσπαθώ να σας εξοπλίζω με τα καλύτερα και πιό δημιουργικά όπλα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να πατήσετε το "play" και να λάβετε την απόλυτη εκμάθηση! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κερδίστε απίστευτη γνώση απο την πρώτη ημέρα! Διαβάστε τις λεπτομέρειες εδώ.

Καλό μάθημα :Ρ