Ένα ξεχωριστό εφέ στο After Effects

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα είναι Πέμπτη και έχουμε το μάθημα για το Adobe After effects μέσα από την ενότητα Video & Animation! Στο σημερινό μάθημ θα δημιουργήσουμε Το Εφέ του Μεγεθυντικου Φακού στο After Effects, ένα εφέ το οποίο το έχω δει σε πολλά animations είτε στην τηλεόραση είτε στο cinema & το Web.

Πριν από μερικές ημέρες παρατήρησα στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" ένα όμορφο animation με έναν μεγεθυντικό φακό ο οποίος περνούσε πάνω από το σύμβολο της εκπομπής και δημιουργούσε την αίσθηση της μεγέθυνσης. Αυτό το εφέ μου άρεσε πολύ και με έκανε να θυμηθώ ότι το έχω ξαναδεί και σε άλλες στιγμές. Το Εφέ του Μεγεθυντικου Φακού στο After Effects είναι ένα εφέ το οποίο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο και με μεγάλη χαρά θα σας το παρουσιάσω σήμερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Από το 2009 έχετε παρακολουθήσει χιλιάδες premium μαθήματα στο teachme.gr και αυτό είναι μόνο η αρχή! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κάντε την πιό δυναμική αρχή στην νέα σας εποχή! Όλα είναι εδώ και όλα είναι στα Ελληνικά! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος