Μοναδικές δημιουργίες απο το μηδέν!

Συνεχίζω με το 2ο μάθημα στο teachme.gr σήμερα όπου και πάλι έχουμε σαν θέμα την Φωτογραφία. Έτσι σε αυτό το μάθημα photoshop θα δούμε ένα photo manipulation, ένα θέμα το οποίο γνωρίζω πως σας αρέσει πολύ! Θα δημιουργήσουμε λοιπόν το εφέ του μαγικού βιβλίου. Ένα θέμα το οποίο το είδα σε ένα stock site και πραγματικά μου άρεσε πολύ σαν ιδέα.

Μάθημα Photoshop

Το εφέ του μαγικού βιβλίου το είχα δεί σε ένα stock site όπως έγραψα και πιο πριν, αυτή η ιδέα μου άρεσε καθώς αποτελούσε μία φωτογραφική και συγχρόνως photoshop πρόκληση. Έτσι γυρνούσε μέσα στο μυαλό μου για 2 εβδομάδες μέχρι που σήμερα το δημιούργησα! Πρόκειται για ένα πολυσύνθετο μάθημα το οποίο θα σας δείξει παλιές και καινούριες τεχνικές δημιουργίας.

Δείγμα απο το σημερινό μάθημα Photoshop

Το εφέ του "μαγικού Βιβλίου" . Μάθημα photoshop

Το εφέ του "μαγικού Βιβλίου" . Μάθημα photoshop

Το σημερινό θέμα του "μαγικού βιβλίου" αποτελεί μία ιδέα την οποία μπορείτε να κάνετε και εσείς πράξη άμεσα και χωρίς ιδιαίτερο εξοπλίσμο. Ειδικά αν είστε επαγγελματίας φωτογράφος, μπορεί να αποτελέσει ένα concept το οποίοα θα μπορέιτε να ρίχνετε σαν ιδέα στους πελάτες σας, γονείς και παιδιά.

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 3ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]