Δημιουργήστε και "διπλώστε" τον χάρτη σας!

Διπλωμένος Χάρτης Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, Παρασκευή σήμερα και έχουμε μάθημα photoshop μέσα απο το οποίο θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε αλλά και να "τσαλακώσουμε" το δημιούργημα μας! Ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα στο Adobe Photoshop το οποίο θα σας δείξει πολλά και ενδιαφέρονται εφέ για άμεση δημιουργία και παραμετροποίηση γραφικών και φωτογραφιών!

Μάθημα photoshop

Διπλωμένος Χάρτης Photoshop

Θα ξεκινήσουμε απο το "μηδέν" σε αυτό το μάθημα photoshop και θα καταφέρουμε στο τέλος να έχουμε συδυάσει 2 διαφορετικές φωτογραφίες αλλά και πολλές ακόμη "μαστοριές" για να πετύχουμε το εφέ της "τσάκισης" ενός διπλωμένου χάρτη, ένα μάθημα το οποίο σίγουρα θα σας βάλει στην λογική της δημιουργίας γραφικών και άμεσου κέρδους απο τις δημιουργίες σας!

Δείτε το δείγμα απο το σημερινό μάθημα photoshop

Μείνετε συντονισμένοι

Εαν έχετε στόχο να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε ή εαν θέλετε να αναβαθμίσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις, το teachme.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να σας ανεβάσει δημιουργικά επίπεδα! Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά, θα μάθετε αυτό που σας ενδιαφέρει και θα ξεχωρίσετε άμεσα απο τον ανταγωνισμό! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium μέλος και κερδίστε σε απόλυτο βαθμό! Διαβάστε τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος