Γιατί το After Effects κάνει τα πάντα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και ένα ξεχωριστό μάθημα στο After Effects είναι εδώ! Σήμερα θα δούμε πως θα πετύχουμε Το Εφέ του Αλ Τσαντίρι News στο Adobe After Effects και πως θα μάθουμε πολλά σημαντικά πράγματα τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε σε επόμενα project μας στο κορυφαίο After Effects!

Το Εφέ του Αλ Τσαντίρι News στο Adobe After Effects

Η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, το "Αλ Τσαντίρι News" έχει γράψει ιστορία και φυσικά συνεχίζει να εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο κανάλι του Alpha.

Η συγκεκριμένη εκπομπή μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και στο παρελθόν στα μαθήματα του teachme.gr, αυτή τη φορά ωστόσο θα ασχοληθώ με την διαφήμιση της εκπομπής η οποία είχε αρκετά ενδιαφέροντα και βασικά εφέ τα οποία θα μπορούσατε αφού τα ανακαλύψετε, να τα χρησιμοποιήσετε στα δικά σας project!

Σήμερα θα δούμε πως θα δημιουργήσουμε το θολό φόντο στο διαφημιστικό του "Αλ Τσαντίρι News" και πως θα μπορέσουμε να βγάλουμε από το φόντο τον πρωταγωνιστή μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς καθόλου κόπο!

Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr

Μέσα από χιλιάδες μαθήματα, πραγματοποιήστε το όνειρο σας και κάντε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Όλα είναι εδώ, στα Ελληνικά και σε υπερβολικές δόσεις! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium στο teachme.gr! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος