Δυναμικό & κινούμενο halftone pattern!

Όλοι μας έχουμε "θαυμάσει" το halftone pattern στο Adobe Photoshop και στο Illustrator και κυρίως για τα πολύ όμορφα και ξεχωριστά αποτελέσματα "κουκίδας" που μας παρέχει... Πόσο ωραία θα ήταν όμως αν το αντίστοιχο εφέ μπορούσε να αποδωθεί και σε videos όπου φυσικά υπάρχει κίνηση (σε αντίθεση με τα στατικά αρχεία που εισάγουμε στο photoshop & Illustrator). Σήμερα θα σας δείξω πως θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε νέους τύπους animation με χρήση ενός δυναμικού halftone pattern!

Μάθημα After Effects

Το σημερινό μάθημα After Effects θα είναι γρήγορο σχετικά αλλά πολύ αποδοτικό αφού θα σας χαρίσει μία ξεχωριστή τεχνική, μέσα απο την οποία θα καταφέρετε να δημιουργήσετε video animations μέσα απο video που έχετε ήδη. Έτσι θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκολία, για να ανεβάσετε νέα video σε διάφορα stock site ή να εντυπωσιάσετε στα επόμενα σας video clips!

Μείνετε συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr ανανεώνονται καθημερινά και συνεχώς σας εξοπλίζουν με νέες τεχνικές και δημιουργικά κόλπα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium μέλος και κερδίστε το "χαμένο" δημιουργικό έδαφος! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα