Έφτασε ο Μεγάλος Τελικός!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και σιγά σιγά πλησιάζουμε προς την λήξη του παγκοσμίου κυπέλλου στην Βραζιλία. Είδαμε πολλά πράγματα μέσα απο τη συγκεκριμένη διοργάνωση και πλέον μένει ο Μεγάλος Τελικός (αλλά και ο μικρός) για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την αποψή μας και για αυτό το "μουντιάλ"! 

Μάθημα Photoshop

Το Adobe Photoshop είναι ο πιστός ακολουθός μας σε όλη την πορεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και εμείς σαν φανατικοί "φωτοσοπάδες" θα δούμε στο σημερινό μάθημα photoshop πως θα μπορέσουμε να επιτύχουμε το φωτογραφικό εφέ της "διπλής έκθεσης"! Ένα πολύ όμορφο και πολυδιάστατο μάθημα photoshop το οποίο θα σας δείξει όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε το συγκεκριμένο εφέ (αλλά και άλλα ακόμη) χωρίς να χρειαστεί να το κάνετε με την φωτογραφική σας μηχανή!

Το αποτέλεσμα απο το σημερινό μάθημα photoshop

Το εφέ της "διπλής έκθεσης" - Μάθημα Photoshop

Το εφέ της "διπλής έκθεσης" - Μάθημα Photoshop

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Το Παγκόσμιο κύπελλο μπορεί να τελειώνει αλλά εδώ στο teachme.gr συνεχίζουμε αδιάκοπα τα καλύτερα δημιουργικά video μαθήματα στα Ελληνικά! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κάντε το όνειρο σας επάγγελμα μέσα απο τα χιλιάδες premium δημιουργικά μαθήματα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε απο το πρώτο δευτερόλεπτο της συνδρομής σας! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος