Μοντέρνο & Ρετρό μαζί!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και φυσικά έχουμε το μάθημα της εβδομάδας για όλα τα Premium Free μέλη του teachme.gr! Στο σημερινό μάθημα Photoshop θα δούμε πόσο εύκολα θα μπορέσουμε να δώσουμε ένα μοντέρνο, αλλά συγχρόνως και ρετρό ύφος στις φωτογραφίες μας!

Μάθημα Photoshop

Λίγο απο την τεχνική και την αισθητική του "Instagram" θα πάρουμε σήμερα στο μάθημα Photoshop! Κύριο μας θέμα θα είναι η στρογγυλοποίηση των γωνιών στις εικόνες μας. Ένα θέμα για το οποίο έχω λάβει δεκάδες αιτήματα μέσω email και σήμερα θα σας το δείξω! Θα δούμε λοιπόν πως θα στογγυλοποιήσουμε τις γωνίες μας στο Adobe Photoshop, πως θα δώσουμε ένα πιό "καλλιτεχνικό" χρώμα στην φωτογραφία μας και πως θα κάνουμε μία απλή φωτογραφία να μοιάζει σαν αφίσα. Όλα αυτά, άμεσα και πανέύκολα με χρήση του Adobe Photoshop και φυσικά της δικής μας φαντασίας!

Το τελικό δείγμα του μαθήματος

Ελάτε μαζί μας

Ελάτε στο μοναδικό σχολείο που λειτουργεί καθημερινά και έχει για εσάς φρέσκο και τεράστιο υλικό! Το teachme.gr απο το 2009 μέχρι και σήμερα, σας εμπλουτίζει με χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα, με στόχο πάντα να μπορέσετε εσείς να ξεφύγετε απο τον ανταγωνισμό και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος! Διαβάστε περισσότερα...

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος