Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο επαγγελματισμού!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και θα έρθω στις οθόνες σας με 2 μαθήματα σχετικά με την επεξεργασία φωτογραφίας! Στο πρώτο μάθημα το οποίο διαβάζετε αυτή τη στιγμή, θα σας δείξω τον σωστό και επαγγελματικό τρόπο δημιουργίας δειγματολογίου για τους πελάτες σας! Ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο θα σας "λύσει" τα χέρα και επίσης θα δώσει έναν επαγγελματικό τόνο στα δειγματολόγια σας!

Δειγματολόγιο στο Lightroom

Το σημερινό μάθημα Lightroom θα σας δείξω το 1% απο όσα δείχνω μέσα στα ιδιαίτερα μαθήματα του Adobe Photoshop Lightroom και τα οποία φυσικά θα βρείτε μέσα στο eshop του teachme.gr! Το δειγματολόγιο στο lightroom θα μπορέσει να σας προσφέρει μία άμεση και επαγγελματική λύση στην δημιουργία δειγματολογίων για τους πελάτες σας. Με διαθέσιμες όλες τις πιθανές επιλογές που θα θέλατε απο ένα επαγγελματικό πρόγραμμα, το δειγματολόγιο στο lightroom θα σας προσφέρει ένα επαγγελματικό πακέτο το οποίο θα εκτοξεύσει τις ικανότητες σας και φυσικά θα σας γλιτώσει απο απίστευτο χρόνο!

Μην χάσετε κύκλο Βασικής Εκμάθησης του Adobe Photoshop Lightroom CC το οποίο δίνεται σας άκρως οικονομική τιμή και θα σας μάθει τα βασικά του φανταστικού Lightroom. Τα μαθήματα είναι μέσω video και φυσικά στα Ελληνικά! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Μείνετε συντονισμένοι

Η δημιουργία στο teachme.gr δεν σταματά ποτέ! Συνεχίζω καθημερινά και σας εξοπλίζω με δημιουργικά κόλπα και συγχρόνως λύνω τις καθημερινές σας απορίες. Το συγκεκριμένο μάθημα έγινε μετά απο αίτημα ενός φίλου σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας δειγματολογίου για τους πελάτες του. Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr και μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα θα καταφέρετε όχι να λύσετε ΟΛΕΣ τις απορίες σας, αλλά να κάνετε το όνειρο σας πράξη και το χόμπυ σας επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ