Επιστροφή σε μία ξεχωριστή δημιουργική ενότητα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα επιστρέφω σε μία άκρως αγαπημένη ενότητα, τα μαθήματα photoshop γεμάτα με δημιουργικά μικρά κολπάκια! Μέσα από τα Κόλπα του Μήνα έχετε ήδη μάθει δεκάδες μικρές τεχνικές στο Adobe Photoshop, οι οποίες σας έχουν εξοπλίσει με σημαντικές γνώσεις για να "τρέχετε" καλύτερα και πιό αποδοτικά το κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας της Adobe!

Τα κόλπα του μήνα στο Adobe Photoshop

Ο Νοέμβριος μπορεί να "φεύγει" σιγά σιγά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για επιπλέον εκμάθηση! Εδώ στο teachme.gr το κάνουμε αυτό από το 2009 και θα συνεχίσουμε για μιά ζωή να σας δίνουμε τα καλύτερα και πιό έξυπνα δημιουργικά κόλπα όπως τα κόλπα τα οποία θα ανακαλύψετε σήμερα!

Σήμερα Τα κόλπα του μήνα στο Adobe Photoshop είναι γεμάτα με έξυπνες τεχνικές χειρισμού των φωτογραφιών σας, εναλλαγής καναλιών χρώματος, μαζικής επεξεργασίας πολλαπλών layer κειμένου, μία ξεχωριστή χρήση του patch tool και την μαγική συνταγή του "select similar" η οποία θα σας ενθουσιάσει!

Ελάτε σήμερα στο παρόν και το μέλλον του teachme.gr

Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Μπορείτε να κάνετε το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα και γι'αυτό το στόχο είμαι δίπλα σας και καθημερινά σας δίνω το κάτι παραπάνω για να το πετύχετε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς premium μέλος στο teachme.gr! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ