4ο Βασικό Μάθημα στο Apple iMovie '11

Καλημέρα απανταχού μαθητές του teachme.gr και του video & animation! Πέμπτη σήμερα και συνεχίζουμε το πανέμορφο ταξίδι μας στο Apple iMovie '11 όπου στο Τέταρτο μάθημα θα δούμε και πάλι, πολύ εντυπωσιακά πράγματα στο πρόγραμμα-διαμάντι- της Apple!

Transitions, Themes & άλλα!

4ο Βασικό Μάθημα στο Apple iMovie '11

Σήμερα θα ανακαλύψουμε τα transitions, τις εναλλαγές δηλαδή που πολύ πρακτικά και σε πραγματικό χρόνο δίνουν μια πιο ομαλή κίνηση και σωστή μορφή του βίντεο μας! Επίσης θα μάθουμε πως μπορούμε να επιλέξουμε ένα Theme από τα προεγκατεστημένα του Apple iMovie '11 και να μεταμορφώσουμε όλο το βίντεο μας σε μια στιγμή!

Τέλος θα δούμε πως μπορούμε με την τεχνική του Crop να επέμβουμε δημιουργικά στα βίντεο μας, πως μπορούμε να πάρουμε φωτογραφίες άμεσα μέσα απο τα βίντεο  μας και φυσικά πως με την χρήση του Apple iPhoto οι φωτογραφίες στον σκληρό μας δίσκο είναι απλά ένα κλικ μακριά.

Πραγματικά το Apple iMovie '11 ξέρει να κερδίζει τους πιο έμπειρους στην επεξεργασία video και συγχρόνως γνωρίζει πως να αγκαλιάσει με την απλότητα του ακόμη και τους πιο αρχάριους. Ένα πραγματικά τρανό παράδειγμα ότι η Apple πέρα από το αδιαφιλονίκητο Design της, ξέρει να δημιουργεί προγράμματα τόσο δυνατά και απλά στην χρήση τους, που τα καθιστά πρακτικά και εφικτά για όλους εκεί έξω!

Τέλος τα λόγια, πάμε να μαγέψουμε με το Apple iMovie '11

Καλό μάθημα :Ρ

Apple iMovie '11


Το συγκεκριμένο μάθημα και η σειρά της Βασικής Εκμάθησης του Apple iMovie '11 είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω του eshop.