Ξεχάστε το "Live View"!

Ο σωστός τρόπος φωτογράφισης

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr, ο Παναγιώτης Βλασόπουλος, υπεύθυνος του photo-gfx.gr χτυπάει για μία ακόμη φορά με ένα πολύ σωστό θεωρητικό και πρακτικό μάθημα φωτογραφίας! Με τον γνωστό του διασκεδαστικό τρόπο, θα σας δείξει τον σωστό τρόπο φωτογράφισης και αποφυγής του "Live View" κατά την λήψη. Ένα πολύ σημαντικό μάθημα φωτογραφίας, το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα για καλύτερες και πιο σωστά καδραρισμένες φωτογραφίες!

Μάθημα Φωτογραφίας

Τα μαθήματα φωτογραφίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό εδώ στο teachme.gr, προσπαθούμε παράλληλα να δείχνουμε και εξειδικευμένες τεχνικές αλλά και να ρίχνουμε ματιές στα απολύτως βασικά, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να γίνουμε καλύτεροι φωτογράφοι! Η σωστή τοποθέτηση κατά την λήψη της φωτογραφίας, αποτελεί έναν απο τους πιο σημαντικούς παράγοντες για έναν φωτογράφο, και ο Παναγιώτης Βλασόπουλος, θα μας το μάθει πάρα πολύ διασκεδαστικά! Επίσης θα μας αναλύσει και την σωστή επιλογή προβολής μέσα απο το View Finder και όχι απο το Live View.

Μείνετε συντονισμένοι

Τα δωρεάν μαθήματα, όπως το σημερινό μάθημα φωτογραφίας, αποτελούν "την κορυφή του Παγόβουνου" των χιλιάδων μαθημάτων στα Ελληνικά που θα βρείτε στις σελίδες του teachme.gr! Ξεκινήστε σήμερα και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε με καθημερινά μαθήματα στα Ελληνικά! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium και κερδίστε απο το πρώτο λεπτό! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ