Ρύθμιση Ήχου στα Video σας!

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και σας έχω ένα ιδιαίτερο μάθημα Premiere μέσα απο το οποίο θα σας δείξω πρώτον πως μπορείτε να επιμεληθείτε ανεξάρτητα στον ήχο ενός video χωρίς να μεταβάλλετε το αρχείο video και δεύτερον θα σας δείξω πως θα συγχρονίσετε ένα εξωτερικό αρχείο ήχου απο ένα μικρόφωνο, στο video που έχετε γράψει. Ένα πολυ χρήσιμο μάθημα το οποίο το ζητάτε σχεδόν κάθε εβδομάδα με αιτήματα σας και ένα μάθημα premiere το οποίο θα καλύψει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα στο video, το ζήτημα του σωστά συγχρονισμένου ήχου!

Μάθημα Premiere

Ο ήχος στο Adobe Premiere μπορεί να συγχρονιστεί πολύ εύκολα, χωρίς χρήση κάποιου plug-in και ιδιαίτερων ρυθμίσεων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία απλή επεξεργασία ήχου και κυρίως μία σωστή προετοιμασία κατά την εγγραφή. Έτσι τα πράγματα θα γίνουν πανέυκολα και το μόνο που θα χρειαστείτε για να ρυθμίζετε σωστά τον ήχο σας, είναι το σημερινό μάθημα Premiere!!!

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr σας βοηθούν να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, μπείτε σήμερα στην παρέα του teachme.gr και κάντε πράξη την απόλυτη εκπαίδευση στα Ελληνικά! Μέσα απο 1200 και πλέον video μαθήματα θα μάθετε αυτό που αγαπάτε και θα κάνετε το χόμπυ σας, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα!

Καλό μάθημα :Ρ