Όταν δεν υπάρχουν χρήματα για studio!

Σπιτική Φωτογράφιση Προϊόντων

Άλλο ένα μάθημα θα ανεβάσω σήμερα με θέμα την φωτογραφία και το adobe photoshop! Σε αυτό το μάθημα photoshop θα σας δείξω πως μπορείτε να πετύχετε αποτελέσματα studio στις φωτογραφίες προϊόντων σας με απλές και σπιτικές ρυθμίσεις και φυσικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop στην συνέχεια! Με τον τρόπο αυτό θα σας αποδείξω ότι δεν χρειάζεται να έχετε φοβερό εξοπλισμό για να πετύχετε πολύ όμορφες φωτογραφίες για τα προϊόντα του πελάτη σας!

Μάθημα Photoshop

Η φωτογράφιση προϊόντων είναι θέμα το οποίο ξέρω ότι σας απασχολεί. Δεκάδες φορές έχω λάβει μηνύματα απο εσάς σχετικά με το θέμα της συγκεκριμένης φωτογράφισης και πάντα έχετε το άγχος του εξοπλισμού. Σε αυτό το μάθημα photoshop θα δούμε ότι ο εξοπλισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν έχουμε στο μυαλό μας την "πατέντα" και βεβαίως μπορούμε να "νιώσουμε" το φως γύρω μας!

Ρυθμίσεις Φωτογράφισης Προϊόντων

Σπιτική Φωτογράφιση Προϊόντων

Η φωτογράφιση προϊόντων είναι μία απαιτητική διαδικασία, σκοπός του μαθήματος είναι να σας δείξω πως ακόμη και με μία απλή μηχανή θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε πανέμορφες φωτογραφίες και άρτια φωτισμένες. Χωρίς φώτα, χωρίς φόντο, χωρίς επαγγελματικούς ανακλαστήρες και ιδιαίτερους χώρους φωτογράφισης θα μπορέσετε να πάρετε αποτελέσματα τα οποία δεν "μαρτυρούν" με τίποτα τις συνθήκες λήψης!

Αυτή είναι η πραγματική έννοια της φωτογραφίας, η χρήση όλων των στοιχείων γύρω μας για έλεγχο του φωτός!

Σπιτική Φωτογράφιση Προϊόντων - Μάθημα Photoshop

Σπιτική Φωτογράφιση Προϊόντων - Μάθημα Photoshop

Το κυρίαρχο Photoshop

Και τέλος τα πάντα θα κριθούν μέσα απο το Adobe Photoshop όπου για ακόμη μία φορά θα καταλάβουμε πόσο τέλειο πρόγραμμα είναι και φυσικά πόσο άμεσα συνδεδεμένο με τις ψηφιακές μας φωτογραφίες είναι! Θα πάρουμε την φωτογραφία μας και θα της "αλλάξουμε τα φώτα" εύκολα και απλά!

Πλέον καμία δικαιολογία!

Όπως θα δείτε στο μάθημα, χρησιμοποίησα υλικά τα οποία έχετε και εσείς στο σπίτι σας. Ξεκινήστε λοιπόν και φωτογραφίστε τα προϊόντα σας, δείτε πως αντιδρά το φως στα στοιχεία που τοποθετείτε και βεβαίως μαγέψτε με το Adobe Photoshop!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Μέσα απο χιλιάδες premium μαθήματα θα σας δείξω τον δρόμο για την σωστή δημιουργική εκμάθηση του τομέα που σας ενδιαφέρει! Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκλειστικά στα Ελληνικά, ξεκινήστε και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα μέσα απο το teachme.gr! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο youtube! Κάντε κλικ εδώ για να γίνετε δωρεάν συνδρομητής και να βλέπετε τα πάντα άμεσα και δωρεάν!