Δημιουργία Γραφικών στο Photoshop!

Ρετρό Ψυχεδελική Τηλεόραση στο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας το οποίο θα απολαύσουν όλα τα Premium Free & φυσικά τα Premium μέλη! Σήμερα θα δούμε έναν πολύ σημαντικό τομέα του Adobe Photoshop ο οποίος δεν είναι άλλος απο την δημιουργία γραφικών!

Μάθημα Photoshop

Το Adobe Photoshop αποτελεί το κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών αλλά επίσης αποτελεί ένα απο τα πιο δυνατά εργαλεία για δημιουργία γραφικών! Στο σημερινό μάθημα photoshop θα δημιουργήσουμε ένα σχετικά απλό γραφικό το οποίο θα είναι μία "ψυχεδελική & ρετρό" τηλεόραση, ένα γραφικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο αφιέρωμα στην δεκαετία του '70 ή σε κάποιο άλλο disco project! Μέσα απο το μάθημα photoshop της Τετάρτης, θα σας δείξω όλα όσα θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε γραφικά απο το μηδέν και έτσι να πετύχετε κάτι τόσο ρετρό και κλασσικό, όπως μια ψυχεδελική τηλεόραση!

Μείνετε συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζονται κανονικά και σας εξοπλίζουν με μοναδικές τεχνικές και απαραίτητες γνώσεις για να κάνετε το "βήμα παραπάνω" στην καριέρα σας. Στόχος μου δεν είναι να σας δείξω ένα μάθημα και μόνο αυτό, αλλά να σας δώσω τα απαραίτητα εφόδια για να κάνετε πράξη το όνειρο σας! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium στο teachme.gr και κερδίστε απο το πρώτο δευτερόλεπτο! Διαβάστε εδώ τις πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος