Επαγγελματικό Ρετούς Προσώπου

Αποτελεί ένα θέμα το οποίο μας έχει "κάψει" στην δουλειά μας! Αποτελεί τον μεγαλύτερο τρόμο κάθε φωτογράφου και σίγουρα μέσα στο teachme.gr σας έχω δείξει πως θα μπορέσετε με πολλούς και διάφορους τρόπους να πατύχετε το επαγγελματικό ρετούς προσώπου! Σήμερα θα δούμε μία άλλη προσέγγιση στο θέμα retouch μέσα από την οποία θα ανακαλύψουμε ίσως τον πιό επαγγελματικό τρόπο διόρθωσης προσώπου.

Μάθημα Photoshop

Για μία ακόμη φορά θα χρησιμοποιήσουμε το Adobe Photoshop και θα κάνουμε "παπάδες" μέσα από τις απλές και βασικές μας γνώσεις! Σε ένα χορταστικό μάθημα 50 λεπτών θα σας οδηγήσω από την αγωνία στην καταξίωση και από ένα "προβληματικό" πορτραίτο σε ένα πανέμορφο αποτέλεσμα! Θα χρησιμοποιήσω σήμερα ένα αγόρι γιατί έχω παρατηρήσει ότι τις περισσότερες φορές τα ρετούς γίνονται σε κορίτσια! Έτσι θα πρέπει να υπάρχει "ισότητα" και σε αυτόν τον τομέα!

Δείτε το Επαγγελματικό Ρετούς Προσώπου πριν και μετά

<yoastmark class=

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Στο teachme.gr σας μαθαίνω καθημερινά από το 2009 μοναδικές δημιουργικές τεχνικές οι οποίες θα σας δώσουν όλα τα εφόδια δημιουργίας και επιτυχίας στον τομέα που αγαπάτε! Με μαθήματα σαν τα σημερινά θα σας βοηθήσω να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να γίνετε ο κορυφαίος στο είδος σας! Αυτό είναι το teachme.gr και αυτό χάνετε όσοι δεν είστε ακόμη Premium! Γι'αυτο λοιπόν μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και απογειώστε τις γνώσεις σας! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 4ο Πακέτο Ψηφιακού Ρετούς το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]