Πρώτο Βασικό μάθημα Maya

Ένα νέο πρόγραμμα στην κατηγορία 3D σήμερα στο teachme.gr! Με την βοήθεια του Άγγελου, θα δούμε ένα απο τα κορυφαία προγράμματα δημιουργίας 3D.

Ζούμε σε μία εποχή που οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας μοιάζουν πλέον να αγγίζουν την πραγματικότητα όσον αφορά τα γραφικά και τα εφέ. Μερικές φορές λοιπόν πολλοί από εμάς αρχίζουμε να απορούμε πως επιτυγχάνονται κάποια από αυτά τα αληθοφανή εφέ. Φυσικά είναι ευρέως γνωστό πως όλα αυτά γίνονται με την βοήθεια των υπολογιστών και κάποιων ειδικών λογισμικών που προσφέρουν απλόχερα τα εργαλεία τους για την παραγωγή τέτοιων γραφικών. Το πιο σημαντικό πρόγραμμα όμως που λειτουργεί σαν πυρήνας όλων των υπόλοιπων προγραμμάτων δεν είναι άλλο από το Maya της Autodesk το οποίο μας παρέχει πολλά εύχρηστα εργαλεία για όλους τους τομείς της επεξεργασίας ενός 3D βίντεο ελευθερώνοντας την φαντασία μας ώστε να δημιουργήσουμε ότι χωράει ο νους μας.

Πρώτο Βασικό μάθημα Maya

Από σήμερα λοιπόν το teachme.gr θα παρέχει μία σειρά μαθημάτων πάνω στο Maya τα οποία θα μας προσφέρουν τις βασικές γνώσεις στις οποίες θα πατήσουμε γερά για να πάμε παραπέρα. Χωρίς να καθυστερούμε λοιπόν ας ξεκινήσουμε με την περιγραφή του προγράμματος και ας εξερευνήσουμε το πολύ πρακτικό του περιβάλλον χρήσης.

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

Κατεβάστε το μάθημα

[/private]