Μετατροπή λογοτύπων!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σε αυτό το μάθημα Photoshop θα δούμε πόσο εύκολα θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε τα λογότυπα σε κάτι πιό "προσωπικό"... Με χρήση του μαγικού προγράμματος της Adobe θα μπορέσουμε να αναδημιουργήσουμε το επικό λογότυπο της Apple αφιερωμένο στον Steve Jobs όταν εκείνος έχαση την μάχη με την "επάρατη νόσο".

Μάθημα Photoshop

Την ευκαιρία να κάνουμε τα πράγματα πιο προσωπικά και ξεχωριστά όσον αφορά τα λογότυπα, θα δούμε σήμερα στο μάθημα Photoshop της Τετάρτης! Ένα υπέροχο μάθημα το οποίο θα μας εξοπλίσει με πολύ σημαντικές τεχνικές δημιουργίας και μετατροπής λογοτύπων!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Εαν το όνειρο σας είναι μία καριέρα στον δημιουργικό τομέα που λατρέυετε, τότε μέσα απο το teachme.gr θα σας δείξω τον δρόμο για την δική σας επιτυχία! Η γνώση θα φέρει την επιτυχία και μέσα απο το κορυφαίο site με video μαθήματα στα Ελληνικά, θα σας δείξω όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε στον τομέα που επιθυμείτε! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium και απο την άνεση του σπιτιού σας ξεκινήστε μία νέα καριέρα σε αυτό που αγαπάτε! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος