Κλωνοποίηση Γραφικών στο Adobe Illustrator

Καλημέσα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και στο μάθημα γραφιστικής έχουμε το Adobe Illustrator και μια πολύ γρήγορη και πανέξυπνη τεχνική για να πετυχαίνουμε ιδιαίτερα όμορφα και ξεχωριστά γραφικά για τις έντυπες ή ηλεκτρονικές μας εργασίες!

"Κλωνοποίηση γραφικών στο Adobe Illustrator" είναι η διαδικασία αντιγραφής και δημιουργίας αντιγράφων ενός γραφικού ή σχήματος στο πρόγραμμα Adobe Illustrator. Με την κλωνοποίηση, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλές αντίγραφα του ίδιου γραφικού, τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν ανεξάρτητα ή να τοποθετηθούν σε διαφορετικές θέσεις στον σχεδιαστικό χώρο.

Η διαδικασία κλωνοποίησης στο Adobe Illustrator είναι απλή. Μπορείτε να επιλέξετε το γραφικό που θέλετε να κλωνοποιήσετε και να το αντιγράψετε σε νέες θέσεις. Αυτό θα δημιουργήσει ακριβή αντίγραφα του γραφικού, τα οποία μπορείτε να τροποποιήσετε ξεχωριστά.

Η δυνατότητα κλωνοποίησης στο Adobe Illustrator είναι χρήσιμη για τη δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων ενός σχεδίου, τοποθέτηση αντιγράφων σε διάφορα μέρη του σχεδιαστικού έργου και επίτευξη συνοχής και εναρμόνισης στην αισθητική του σχεδίου.

Σήμερα λοιπόν με την χρήση της κλωνοποίησης στο Adobe Illustrator και της εναλλαγής χρωμάτων απο έτοιμες παλέτες θα δημιουργήσουμε ένα πολύ εντυπωσιακό, πολύπλοκο και πολύχρωμο αποτέλεσμα!

Καλό μάθημα :Ρ