Έρχεται το Μουντιαλ!!!

Ποδοσφαιριστές Subbuteo Μάθημα Illustrator

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πιστοί στο καθημερινό μας ραντεβού, σήμερα έχουμε μάθημα Illustrator μέσα απο την γενικότερη κατηγορία "Γραφιστική & Εκπτυπώσεις" που παρουσιάζω κάθε Δευτέρα! Ένας Μήνας έμεινε για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία και στο teachme.gr έχουμε ήδη ξεκινήσει και θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε μαθήματα με θέμα το Μουντιαλ! Σήμερα θα δημιουργήσουμε ρετρό ποδοσφαιρικούς χαρακτήρες οι οποίοι είναι πάντα κλασσικοί και ετοιμοπόλεμοι για κάθε ποδοσφαρικό γεγονός!

Μάθημα Illustrator

Ποδοσφαιριστές Subbuteo Μάθημα Illustrator

Το σημερινο μάθημα Illustrator θα σας δείξει με πόσο εύκολο τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χαρακτήρα "Subbuteo" (ή του κλασσικού ξύλινου ποδοσφαίρου) και πόσο εύκολα στην συνέχεια θα τον πολλαπλασιάσετε σε ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας. Θα μεταβάλλουμε πανέυκολα τα χαρακτηρηστικά του κάθε ποδοσφαιριστή (χρώμα δέρματος, μαλλιών κλπ) και έτσι μέσα απο μία και μόνο δημιουργία, θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε δεκάδες ή και εκατοντάδες αντιγραφές μέσα σε ελάχιστο χρόνο! Ένα φανταστικό μάθημα illustrator το οποίο θα σας δώσει πολλά εφόδια και μία τεχνική η οποία θα σας χρειαστεί για πάντα καθώς το κλασσικό είναι πάντα "στην μόδα"!

Δείτε το σημερινό δείγμα

Ποδοσφαιρικοί Χαρακτήρες - Μάθημα Illustrator

Ποδοσφαιρικοί Χαρακτήρες - Μάθημα Illustrator

Μείνετε Συντονισμένοι

Ελάτε σήμερα στο teachme.gr! Την μοναδική παγκοσμίως ιστοσελίδα στην οποία θα βρείτε "χειροποίητα" μαθήματα στα Ελληνικά για όλους τους δημιουργικούς τομείς που αγαπάτε! Μέσα απο τα χιλιάδες premium μαθήματα θα βρείτε και εσείς τον τρόπο να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο πολύτιμό χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium και κερδίστε την απόλυτη γνώση! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος