Δημιουργία φυλλαδίου!

Ποδοσφαιρικό "Έθνικο" Φυλλάδιο | Μάθημα Illustrator

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και το μάθημα για το Adobe Illustrator είναι και πάλι εδώ όπως κάθε εβδομάδα! Μέσα απο το καθιερωμένο μάθημα γραφιστικής, θα σας δείξω πόσο εύκολα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο "έθνικ" φυλλάδιο, το οποίο προορίζεται για το παγκόσμιο κύπελλο το οποίο ξεκίνησε με το "αριστερό" για την εθνική μας!

Μάθημα Illustrator

Διοργανώσεις σαν το Παγκοσμιο κύπελλο αποτελούν ένα θέμα με αστείρευτες δυνατότητες και δημιουργίες οι οποίοες μπορούν να προσαρμοστούν στην συνέχεια σε άλλα project άσχετα με το ποδόσφαιρο! Σε αυτό το μάθημα Illustrator θα σας δείξω μερικές πολύ ιδιαίτερες τεχνικές για έξυπνη δημιουργία γραφικών και φυλλαδίων οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα δικά σας "έθνικ" φυλλάδια απο εδώ και στο εξής!

Τι θα δημιουργήσουμε στο σημερινό μάθημα illustrator

Flyer-for-Greece

Δημιουργία "έθνικ" φυλλαδίου | Μάθημα Illustrator

Μείνετε συντονισμένοι

Ποδοσφαιρικό "Έθνικο" Φυλλάδιο | Μάθημα Illustrator

Το teachme.gr αποτελεί την μοναδική επιλογή καθημερινών δημιουργικών μαθημάτων στα Ελληνικά. Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, ξεκινήστε άμεσα και "δαμάστε" το πρόγραμμα που αγαπάτε! Μαθαίνοντας ξεχωριστές τεχνικές και ρυθμίσεις, θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε απο τον ανταγωνισμό εαν είστε επαγγελματίες, ή θα κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα εαν είστε ερασιτέχνης! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος και κερδίστε. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα..

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος