Χρησιμοποιώντας το Tablet!

Περιήγηση Χεριού σε After Effects μέρος δεύτερο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα after effects θα δούμε το δεύτερο μέρος του μαθήματος χρήσης ενός tablet από ένα χέρι, έτσι θα ολοκληρώσουμε την ψηφιακή περιήγηση μας και θα δώσουμε κίνηση μέσα από 2 φωτογραφίες!

Μάθημα After Effects

Το σημερινό μάθημα After Effects είναι γεμάτο κόλπα και τεχνικές οι οποίες θα σας κάνουν να δείτε το κορυφαίο πρόγραμμα video εφέ και animation με "άλλο μάτι". Το να μπορέσει κάποιος να δημιουργήσει κίνηση μέσα από 2 φωτογραφίες, πρακτικά αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Μέσα από τα 2 μαθήματα στα οποία αναλύω την συγκεκριμένη τεχνική θα καταφέρετε να πετύχετε και εσείς μοναδικά video πλοήγησης σε tablet χωρίς καθόλου κούραση και με ελάχιστα keyframes!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr!

Περιήγηση Χεριού σε After Effects μέρος δεύτερο

Στην αγαπημένη σας σελίδα video εκπαίδευσης ανακαλύπτετε καθημερινά φανταστικές τεχνικές δημιουργίας. Τεχνικές οι οποίες υπάρχουν παντού γύρω μας και κανείς δεν σας δείχνει πως γίνονται. Το σημερινό μάθημα after effects είναι μία απόδειξη ότι εδώ στο teachme.gr θα μάθετε τα πάντα και σε απόλυτο βαθμό! Μην χάνετε λοιπόν άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν premium μέλος και ανοίξτε την πόρτα της αστείρευτης γνώσης! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος