Η Μαγεία του νέου "Content Aware Move Tool"!

Πανεύκολα κολαζ φωτογραφιων στο Adobe Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και στο premium free μάθημα της εβδομάδας θα σας δείξω πως θα δημιουργήσετε άμεσα φώτο κολάζ χωρίς καμία δυσκολία με χρήση του Content Aware εργαλείου, το οποίο στην νέα έκδοση του Adobe Photoshop CC 2014 πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του!

Πανεύκολα κολαζ φωτογραφιων στο Adobe Photoshop

Το "Content Aware Move Tool" το έχουμε δει και θαυμάσει στο παρελθόν μέσα από το teachme.gr (κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα μάθημα αποκλειστικά για αυτό το εργαλείο). Πλέον όμως το εργαλείο Content Aware Move στην έκδοση Ps CC 2014 έχει ανέβει επίπεδο και αυτό γιατί μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε άμεσα φώτο κολάζ χωρίς να πιάσουμε κανένα εργαλείο επιλογής ή αποκοπής. Όλα γίνονται μέσα από το Content Aware Move Tool και τόσο μα τόσο απλά!

Συντονιστείτε στο teachme.gr

Το teachme.gr υπάρχει στην ζωή σας από το 2009 και συνεχώς αναβαθμίζει τις γνώσεις σας! Ξεκινήστε και εσείς σήμερα σαν Premium και μέσα από χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά, θα καταφέρετε να ανεβείτε επαγγελματικό επίπεδο ή να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και να βγάλετε χρήματα μέσα από το χόμπυ σας! Μην χάνετε άλλο χρόνο, κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε από εδώ την πρώτη φωτογραφία

Κατεβάστε από εδώ την δεύτερη φωτογραφία