Μαγεύοντας στο Adobe Photoshop!

Φωτογραφία σε στυλ Lego

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε ένα ιδιαίτερα όμορφο και χρήσιμο μάθημα photoshop! Σήμερα θα σας δείξω πως θα μετατρέψουμε τις φωτογραφίες μας σε "Lego" παζλ και έτσι άμεσα θα δημιουργήσουμε ιδιαίτερα Desktop Backgrounds αλλά και γενικότερα στυλ μέσα απο το πανέμορφο αυτό φωτογραφικό εφέ!

Φωτογραφία σε στυλ Lego

Το σημερινό εφέ θα το πετύχουμε 100% μέσα απο το Adobe Photoshop και χωρίς καμία χρήση εξωτερικής βοήθειας. Θα χτίσουμε και θα μάθουμε παράλληλα τα "Smart Objects", τα "Smart Filters" αλλά και τον τρόπο σωστής δημιουργίας των Patterns. Ένα πολύ όμορφο μάθημα photoshop το οποίο θα σας μάθει όχι μόνο μία τεχνική αλλά πολλούς τρόπους δημιουργίας φωτογραφικών εφέ!

Μείνετε Συντονισμένοι!

Απο το 2009 το teachme.gr είναι η Νο1 επιλογή σας για απόλυτη δημιουργική εκμάθηση! Μέσα απο το teachme.gr, πολλά premium μέλη έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα και πλέον εργάζονται μέσα απο το χόμπυ τους! Μήν χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε την απόλυτη γνώση σε αυτό που αγαπάτε! Κάντε κλικ εδώ για τις απαραίτητες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος