Πανίσχυρη Επεξεργασία!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και το μάθημα για το Adobe Photoshop είναι εδώ για όλους εσάς! Στο σημερινό μάθημα θα σας δείξω ένα θέμα το οποίο το σκέφτηκα μόλις εχθές και μέσα σε λίγο χρόνο είχα σχεδιάσει τον τρόπο προετοιμασίας αλλά και σωστής επεξεργασίας! Σήμερα θα σας δείξω πως θα κάνετε τον εαυτό σας "μισό" και πως θα το καταφέρετε αυτό χωρίς καμία δίαιτα ή ιδιαίτερη προσπάθεια! Όλα μέσα απο την μαγεία του Adobe Photoshop!

Μάθημα Photoshop!

Η φαντασία μας δεν έχει όρια μέσα στο adobe photoshop, έτσι το σημερινό μάθημα photoshop θα σας αποδείξει ότι η "εξαφάνιση" δεν είναι ένα "άπιαστο" όνειρο, αρκεί βεβαίως να έχουμε τα σωστά εργαλεία και τις απαραίτητες βασικές γνώσεις. Εφόσον έχετε τις γνώσεις τότε πρακτικά τίποτα δεν σας σταματά απο το να δημιουργήσετε τις δικές "ονειρικές" δημιουργίες και εγώ φυσικά θα είμαι εδώ για να σας δείχνω τα καλύτερα όπως το σημερινό μάθημα photoshop!

Το τελικό δείγμα

the-half-me

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά είναι εδώ και συνεχώς αναβαθμίζονται. Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, συνεχίζω και σας εξοπλίζω με μοναδικές για τα Ελληνικά δεδομένα τεχνικές, οι οποίες θα απογειώσουν τις επαγγελματικές σας δυνατότητες και θα σας εξοπλίσουν με στόχο να ξεχωρίσετε απο τον ανταγωνισμό! Μην χάνετε άλλο χρόνο, κάντε σήμερα το όνειρο σας επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium μέλος και κερδίστε την πολύτιμη γνώση!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 5ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]