Πρώτο Σεμινάριο Φωτογραφίας

Χθες ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο σεμινάριο φωτογραφίας του teachme.gr με θέμα το Long Exposure στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ)! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε απο καρδιάς για την παρουσία σας και τις υπέροχες στιγμές που μαζί καταγράψαμε!

Σεμινάριο Φωτογραφίας Long Exposure

Από τις 6 το απόγευμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες ζέστης και υγρασίας καταφέραμε να δημιουργήσουμε μοναδικά φωτογραφικά κλικ τα οποία μέσα από δοκιμές, συζητήσεις και αλληλοβοήθεια μας κράτησαν μέχρι τις 12 το βράδυ! Με τον τρόπο αυτό ξεκινήσαμε με καυτό ήλιο και είπαμε καληνύχτα κάτω από το "μπλε" Φεγγάρι!

Τα 2 μέρη του Long Exposure (Μέρα-Νύχτα) ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και καλύψαμε πολλά θέματα, τεχνικές και "πατέντες" οι οποίες μας έκαναν να δούμε την φωτογραφία λίγο πιο φιλική και κατανοητή σε σχέση με πριν.

Μεγάλη Συμμετοχή!

Παρά την δυσκολία της ζέστης και της εποχής, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και η αγάπη που μας δείξατε ακόμη μεγαλύτερη! Στόχος του σεμιναρίου ήταν η διασκέδαση & εκμάθηση μαζί (όπως έχουμε μάθει και μέσα από τα Video μας) και αυτό έγινε!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνατε και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε και πάλι δίπλα σας!

Επόμενα βήματα

Επόμενα βήματα και σεμινάρια του teachme.gr & photo-gfx.gr θα δημοσιευθούν σύντομα. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και να έρθουμε κοντά σας ακόμη και στο πιο μακρινό σημείο! Μείνετε συντονισμένοι και έτοιμοι!

Να'στε καλά, θα τα πούμε σύντομα!