Απόλυτη και ταχύτατη τεχνική αφαίρεσης φόντου!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα είναι τετάρτη και έχουμε όπως πάντα μάθημα Adobe Photoshop για όλα τα μέλη (premium & premium free) μέσα απο το οποίο θα ανακαλύψουμε μία φανταστική τεχνική αφαίρεσης φόντου η οποία έρχεται στην νέα έκδοση του Adobe Photoshop CC 2014 !

Αφαίρεση Φόντου στο Photoshop

Η αφαίρεση φόντου ή γενικότερα η επεξεργασία του φόντου αποτελεί ένα καθημερινό "πονοκέφαλο" για τους φωτογράφους. Φυσικά στο teachme.gr έχουμε δείξει πως μπορεί να γίνει η αφαίρεση φόντου με πολλούς τρόπους, σήμερα ωστόσο ανακάλυψα έναν ακόμη τρόπο αφαίρεσης του φόντου, ο οποίος ενδεχομένως να είναι απο τους πιο δυνατούς τρόπους καθώς μας δίνει την δυνατότητα να αφαιρούμε δύσκολα και πολύπλοκα φόντα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Την συγκεκριμένη τεχνική για αφαίρεση φόντου θα την βρείτε μόνο στην τελευταία έκδοση του Adobe Photoshop, την έκδοση Creative Cloud 2014 και μόνο γι'αυτή την νέα λειτουργία, αξίζει η αναβάθμιση στο νέο Adobe Photoshop!

Δείτε την αφαίρεση φόντου στα παρακάτω δείγματα

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Στο teachme.gr καθημερινά σας εξοπλίζω με τις καλύτερες δημιουργικά τεχνικές για να καταφέρετε να μάθετε αυτό που αγαπάτε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο γιατί εδώ θα τα βρείτε όλα! Ξεκινήστε λοιπόν σήμερα σαν Premium και αποκτήστε την απόλυτη γνώση! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος