Adobe Photoshop, ένα πανίσχυρο εργαλείο!

Μετατροπή Αρνητικού σε Έγχρωμη Φωτογραφία

Σήμερα θα δείξω σε όλους τους φίλους του teachme.gr την δύναμη του Adobe Photoshop σε ένα θέμα το οποίο ενδεχομένως απασχολεί πολλούς από εμάς εκεί έξω και δεν είναι άλλο από την μετατροπή των αρνητικών σε έγχρωμες φωτογραφίες.

Το συγκεκριμένο θέμα της μετατροπής των film σε φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να πάμε στο φωτογραφείο, είναι κάτι το οποίο όλοι μας έχουμε σκεφτεί και βέβαια πολλοί από εμάς έχουμε αναγκαστεί να πάρουμε μέχρι και ειδικό scanner για να κάνουμε την αυτόματη μετατροπή από αρνητικό σε έγχρωμο.

Βεβαίως όμως όταν μιλάμε για επεξεργασία φωτογραφίας, τότε ακόμη για αυτό το θέμα το μυαλό μας θα πρέπει να πηγαίνει απευθείας στο Adobe Photoshop!

<yoastmark class=

<yoastmark class=

Έτοιμο σε ένα λεπτό!

Τα "μαγικά" εργαλεία του Adobe Photoshop θα μας επιτρέψουν να πάρουμε ένα αρνητικό και σε μισό λεπτό να το έχουμε μετατρέψει σε κανονική φωτογραφία. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτοποιημένες διαδικασίες τις οποίες θα καταγράψουμε σε ένα Photoshop Action με στόχο την ακόμη ταχύτερη επεξεργασία!

Μετατροπή Αρνητικού σε Έγχρωμη Φωτογραφία είναι μία πανεύκολη διαδικασία και πλέον θα είστε σε θέση να την κάνετε με τεράστια ευκολία!

Μπείτε στην youtube παρέα μας!

Εκτός από την επίσημη σελίδα του teachme.gr, ένας άλλος τρόπος για να βλέπετε όλα τα δωρεάν μαθήματα μας είναι η δωρεάν εγγραφή (subscribe) στο επίσημο κανάλι μας στο youtube. Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο teachme.gr youtube κανάλι!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε από εδώ την πρώτη φωτογραφία

Κατεβάστε από εδώ την δεύτερη φωτογραφία