Τα Πολύπλοκα γίνονται πολύ απλά!

Atom Array | Μάθημα Cinema 4D

Καλήμέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Συνεχίζουμε και αυτή την Τρίτη δυναμικά με μάθημα για το Maxon Cinema 4D! Απο αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσω ένα αφιέρωμα σε κρυφά εργαλεία του προγράμματος, τα οποία θα μας βοηθήσουν και να γίνουμε γρήγοροι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά και να δημιουργήσουμε πολύπλοκα και ιδιαίτερα αντικείμενα! 

Μάθημα Cinema 4D

Στο σημερινό μάθημα cinema 4d θα γνωρίσουμε το Atom Array το οποίο θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε πολύπλοκα αντικείμενα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Το συγκεκριμένο εργαλείο στο Maxon Cinema 4D έχει την τάση να μετατρέπει τα βασικά αντικείμενα σε κάτι πολύ πιό πολύπλοκο και "ανώτερο", ως εκ τούτου θα το λατρέψουμε ιδιαίτερα!!! Σήμερα θα σας κάνω την εισαγωγή στο Atom Array και στην συνέχεια των μαθημάτων θα δούμε ακόμη πιό ξεχωριστά παραδείγματα μέσα απο το συγκεκριμένο εργαλείο!

Ένα υπέροχο μάθημα σήμερα, το οποίο θα μας κάνει "ταχύτατους" δημιουργούς γραφικών, μέσα στο Maxon Cinema 4D

Το χόμπυ σας Επάγγελμα

Εαν ψάχνετε την απόλυτη εκμάθηση δημιουργικών προγράμματων μέσω Η/Υ, με το χαμηλότερο κόστος και φυσικά στα Ελληνικά! Τότε το teachme.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κάντε το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ