Η μαγεία της 3D δημιουργίας!

3D photoshop #1

Αυτή την εβδομάδα στο teachme.gr θα ξεκινήσω έναν νέο κύκλο ο οποίος θα συναρπάσει όσους θέλουν να μάθουν το 3D στο Adobe Photoshop! Η 3D δημιουργία πλέον έχει βρει ένα πολύ "ζεστό" καταφύγιο στο Adobe Photoshop, το οποίο όπως σε κάθε τομέα, έτσι και εδώ θα μας δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop

3D photoshop #1

Τα τελευταία 2 χρόνια έχω λάβει πάρα πολλά emails από εσάς με θέμα το 3D στο Photoshop. Επειδή γνωρίζω την "δίψα" σας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά και την όρεξη που έχετε για συνεχή γνώση, αποφάσισα να μην κάνω το συγκεκριμένο θέμα "ιδιαίτερο μάθημα", αλλά να δώσω την ευκαιρία σε κάθε Premium μέλος να εκπαιδευτεί πάνω σε μία ειδικότητα του Photoshop, την οποία την γνωρίζουν λίγοι (και ακόμη λιγότεροι στην Ελλάδα).

Από τα βασικά στα προχωρημένα!

Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop σημαίνει ότι θα πρέπει να μάθουμε κάθε πτυχή της 3D δημιουργίας. Γι'αυτο το λόγο σήμερα θα ξεκινήσουμε με τα απολύτως απαραίτητα & βασικά πράγματα για το 3D και στην συνέχεια των μαθημάτων της Τρίτης, θα φτάσουμε στην "κορυφή" της γνώσης!

Μάθημα Photoshop - Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop

Μάθημα Photoshop - Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop

Για να μπορέσουμε με τον τρόπο αυτό να εκματελλευτούμε και το 3D μέσα στο αγαπημένο μας Adobe Photoshop!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]