Δημιουργίες άλλου επιπέδου!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012 σήμερα και εύχομαι όλοι σας να την περάσετε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Αν και σήμερα είναι αργία δεν θα μπορούσα να μην είμαι εδώ καθώς θέλω να σας δείξω ένα υπέροχο plugin για το Adobe Photoshop το οποίο σίγουρα θα λατρέψετε! Είναι πράγματι τόσο εντυπωσιακό και όμορφο που δεν μπορούσα να περιμένω μια "εργάσιμη" ημέρα για να το παρουσιάσω! Έτσι σας το δείχνω σήμερα με μορφή δώρου, για να δούμε πως η μαγεία μέσα απο το Adobe Photoshop είναι μερικά κλικ μακριά!

Μαθαίνοντας και Μαγεύοντας με το Redfield Fractalius!

Το Redfield Fractalius είναι ένα πρόσθετο για το Adobe Photoshop μοναδικό στο είδος του. Σίγουρα έχετε δεί όλοι σας τρομερά εντυπωσιακές Fractal δημιουργίες οι οποίες για να γίνουν "με το χέρι" απαιτούν τεράστια κατανάλωση χρόνου και ενέργειας. Φυσικά μέσα απο το Redfield Fractalius τα πράγματα είναι εντελώς απλά και εύκολα, αφού μέσα απο 2-3 κλικ μπορείτε να έχετε μοναδικές και πανέμορφες δημιουργίες!

Το συγκεκριμένο Adobe Photoshop Plugin το συνιστώ ανεπιφύλακτα καθώς τα χρήματα που κοστίζει είναι ελάχιστα μπροστά στις δυνατότητες που σας προσφέρει. Το μοναδικό ίσως πρόβλημα που παρατήρησα και μάλλον δεν θα διορθωθεί, είναι ότι το  συγκεκριμένο plugin λειτουργεί μόνο σε Windows υπολογιστές (άτιμε Bill Gates!).

Περισσότερα για το Redfield Fractalius μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της Redfield κάνοντας κλικ εδώ

Καλό μάθημα :Ρ