Και "μινιμαλ" και "3d"!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και ως γνωστόν έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας για όλα τα Premium Free & Premium μέλη! Στο σημερινό μάθημα photoshop θα σας δείξω πόσο εύκολα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε 3D μινιμαλιστικές σημαίες οι οποίες αποτελούν την μόδα της εποχής! Έτσι και θα δημιουργήσετε κάτι πολύ χρήσιμο για το σημερινό "κύμα" της δημιουργίας, αλλά και θα είστε στον παλμό της εποχής, δηλαδή του παγκοσμίου κυπέλλου!

Μάθημα Photoshop

Η δημιουργία μέσα απο το Adobe Photoshop είναι μία άκρως διασκεδαστική διαδικασία και κάτι το οποίο σίγουρα θα σας εξοικονομίσει χρήματα απο κάποια ενδεχόμενη αγορά μέσα απο κάποιο "Stock Site". Αυτό ακριβώς θα δούμε και στο σημερινο μάθημα photoshop στο οποίο θα δημιουργήσουμε την σημαία της Βραζιλίας με έναν μοντέρνο, 3d και μίνιμαλ ύφος το οποίο "πουλάει" τρελά αυτή την εποχή! Με την ίδια ακριβώς διαδικασία μπορείτε να φτιάξετε όλες τις σημαίες ή όποιες σας ενδιαφέρουν!

Δείτε το δείγμα απο το μάθημα photoshop

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Το μάθημα που παρακολουθείτε αποτελεί μία απόδειξη της δύναμης του Adobe Photoshop αλλά και των μαθημάτων του teachme.gr! Φανταστείτε πόσα πολλά μπορείτε να πάρετε μέσα απο μία Premium συνδρομή και απο τα χιλιάδες μαθήματα που θα "ανοίξουν" για εσάς στην συνέχεια!

Μήν χάνετε καθόλου χρόνου, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium στο teachme.gr και κερδίστε την απόλυτη γνώση με Ελληνικά μαθήματα τα οποία θα σας εξοπλίσουν με εκατοντάδες επαγγελματικές τεχνικές! Δείτε εδώ πως και γιατί πρέπει να γίνετε και εσείς Premium στο teachme.gr.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος