"Λιώστε τα γραφικά και τα κειμενά σας!"

Λιωμένο Κείμενο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το μάθημα Premium Free της εβδομάδας μέσα απο το οποίο θα δούμε τον τρόπο δημιουργίας λιωμένων κειμένων μέσα σε ελάχιστο χρόνο! Ένα πολύ ξεχωριστό μάθημα photoshop το οποίο όταν σας χρειαστεί θα μπορέσετε να το αποδώσετε κατάλληλα και σε απόλυτο βαθμό!

Μάθημα Photoshop

Λιωμένο Κείμενο Photoshop

Μπορεί η διακοπές για τους περισσότερους να έχουν περάσει, σίγουρα όμως η ζέστη είναι ακόμη εδώ και θα είναι για ακόμη! Οπότε ένα μάθημα με θέμα την ζέστη είναι πάντα "στη μόδα"! Έτσι και σήμερα στο μάθημα photoshop της Τετάρτης, θα δούμε μία πολύ ξεχωριστή τεχνική δημιουργίας λιωμένου και υπο προϋποθέσεις "έξυπνου" κειμένου το οποίο αλλάζει και μεταβάλλει το "λιώσιμο" του.

Μία πολύ σημαντική τεχνική η οποία θα σας εξοπλίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο δημιουργίας και "καταστροφής" γραφικών και κειμένου σε ελάχιστο χρόνο μέσα στο Adobe Photoshop!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Ο Αύγουτος μας αφήνει σιγά σιγά, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος