Οι τεράστιες δυνάμεις του Photoshop!

Καλημέρα φίλες και φίλοι, έρχομαι κοντά σας και αυτή τη Τετάρτη μέ ένα μάθημα photoshop αποκλειστικά για τα premium & premium free μέλη της αγαπημένης σας σελίδας! Στο σημερινό μάθημα θα ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας πρόγραμμα (το adobe photoshop) όπου θα σας δείξω τον τρόπο σωστής κλωνοποίησης υπό προοπτική. Ένα πολύ σημαντικό μάθημα για κάθε photo manipulator ο οποίος θέλει να πετύχεις άψογα αποτελέσματα σε "βάθος"!

Κλωνοποίηση υπό Προοπτική

Η κλωνοποίηση υπό προοπτική είναι το θέμα που θα μας απασχολήσει σήμερα. Υπάρχουν πολλές στιγμές στις οποίες ενώ δουλεύουμε ένα project στο Adobe Photoshop, χρειάζεται να επέμβουμε σε βάθος μέσα στην φωτογραφία. Στο σημείο λοιπόν που θέλουμε να "παίξουμε" με την προοπτική και το 3D περιβάλλον μίας φωτογραφίας, κάπου το χάνουμε και δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν μας αφήνει ικανοποιημένους.

Σήμερα στο μάθημα photoshop για όλα τα premium free μέλη, θα σας δείξω το Clone Stamp εργαλείο το οποίο όμως λειτουργεί μέσα στο "Vanishing Point" σαν "κλωνοποιητής υπό προοπτική". Έτσι πανεύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε κλώνους αντικειμένων σε βάθος χωρίς να μας απασχολεί το μέγεθος των αντιγράφων! Το Adobe Photoshop θα "δουλέψει" για εμάς με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα και απο την πρώτη στιγμή χρήσης του συγκεκριμένου εργαλείου, θα καταλάβουμε ότι πλέον δεν χρειάζεται να σκεφτόματσε με μαθηματικούς όρους, αλλά να συγκεντρωθούμε σε αυτό που μας αρέσει, δηλαδή στην δημιουργία!

Δείτε την τελική κλωνοποίηση υπο προοπτική

Συντονιστείτε στο teachme.gr

Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr και αποκτήστε την καριέρα που πάντα θέλατε! Μέσα απο τα χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα στα Ελληνικά, θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα αυτό που πάντα θέλατε, δηλαδή να κάνετε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος