Ένα Πανέμορφο Δημιουργικό Κόλπο | Κείμενα με το "μέτρο"

Δημιουργία Κειμένου από Χάρακες

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα γραφιστικής της εβδομάδας, θα σας δείξω πόσο μαγικό πρόγραμμα έιναι το Adobe Photoshop και πως μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς κόπο θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία ιδιαίτερη δημιουργία κειμένου το οποίο θα έχει την αίσθηση ότι έχει σχεδιαστεί με το "μέτρο"!

Μάθημα Photoshop | Δημιουργία Κειμένου από Χάρακες

Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε στο σπίτι ή έχουμε δεί εκείνο το κλασσικό μέτρο απο ξύλο το οποίο διπλώνει και μεγαλώνει. Με την ίδια λογική θα σας δείξω σήμερα στο μάθημα photoshop της Δευτέρας, πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε ένα πανέμορφο εφέ κειμένου χωρίς να κουραστούμε καθόλου. Θα ακολουθήσουμε τις βασικές αρχές αντιγραφής του Adobe Photoshop και φυσικά θα εκμεταλλευτούμε τις τεράστιες δυνατότητες των "έξυπνων αντικειμένων"!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Το teachme.gr είναι ο Νο1 σταθμός στην εκμάθηση των καλύτερων δημιουργικών τεχνικών στα Ελληνικά! Μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα θα καταφέρετε να αποκτήσετε τις πολύτιμες γνώσεις που πάντοτες αναζητούσατε στο παρελθόν! Ελάτε μαζί μου σε ένα δημιουργικό ταξίδι το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium και δείτε το μέλλον με άλλη ματιά. Κάντε κλικ εδώ.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο με Εφέ Κειμένου το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]