Μία εναλλακτική λύση για Nikon φωτογράφους!

Σήμερα θα σας δείξω πως θα κατεβάσετε δωρεάν ένα πολύ "δυνατό" εργαλείο στην επεξεργασία φωτογραφίας, το οποίο μέσα στα πλαίσια της νέας συνεργασίας της Nikon με το teachme.gr, θα κάνω ένα ολοκληρωμένο video review αλλά και θα παρουσιάσω μαθήματα για όλα τα μέλη (premium & free).

Φυσικά αναφέρομαι στο Nikon Capture NX-D beta το οποίο αυτή την εποχή παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όποιον επιθυμεί να το δοκιμάσει! Ένα πρόγραμμα το οποίο θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στην επεξεργασία NEF, NRW, JPG & TIFF αρχείων.

Επαναλαμβάνω ότι το πρόγραμμα θα το κατεβάσετε όλοι εντελώς δωρεάν και νόμιμα. Η Nikon πρόεβη σε αυτή την κίνηση με στόχο την δοκιμή του προγράμματος και του πολύτιμου feedback που θα λάβει στην συνέχεια απο τους χρήστες και με αυτόν τον τρόπο έδωσε σε όλους μας την ευκαιρία να "χαρούμε" αυτό το πανέμορφο πρόγραμμα!

Ένα δυνατό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας

To Nikon Capture NX-D αποτελεί το πρόγραμμα της Nikon στην επεξεργασία των ψηφιακών αρχείων απο τις φωτογραφικές nikon μηχανές. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, το οποίο αν και ακόμη στην "beta" έκδοση, παρέχει πολλά εργαλεία επεξεργασίας μέσα απο ένα απλό και κατανοητό περιβάλλον εργασίας.

Χρησιμοποιήστε το άμεσα και μεταμορφώστε τις φωτογραφίες σας χωρίς την πολυπλοκότητα άλλων προγραμμάτων επεξεργασίας και διαχείρησης φωτογραφίας.

Η εφαρμογή είναι σε "beta" έκδοση αλλά πρακτικά δεν έχει κανένα περιορισμό στην χρήση της, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να την "δουλέψετε" χωρίς κανένα πρόβλημα τουλάχιστον μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014!

Πως θα κατεβάσετε το Nikon Capture NX-D

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Nikon Capture NX-D είναι να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του Nikon Capture NX-D και να κατεβάσετε απο εκεί και την "beta" έκδοση αλλά και το εγχειρίδιο χρήσης του προγράμματος μέχρι να δημοσιευθούν τα μαθήματα του teachme.gr για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και θα σας "διαφωτίσουν" απόλυτα.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του Nikon Capture NX-D και κατεβάστε την δωρεάν έκδοση του προγράμματος!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα σε όλους τους αγαπημένους σας τομείς, αλλά και για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα και προσφορές, συντονιστείτε στο teachme.gr και βγείτε 101% κερδισμένοι!