Καλοκαιρινές Δημιουργίες στο Illustrator!

Καλοκαιρινό Λογότυπο στο Adobe Illustrator

Η δημιουργία ανάλογα με την εποχή βρίσκει τις δικές της διεξόδους. Έτσι και αυτή τη φορά στο μάθημα γραφιστικής θα δούμε έναν πολύ όμορφο τρόπο δημιουργίας λογοτύπου με την χρήση του κορυφαίου Adobe Illustrator! Ένα άκρως ενδιαφέρον μάθημα γραφιστικής με δόση από... Καλοκαίρι!

Δημιουργία Καλοκαιρινού Λογοτύπου στο Illustrator

Το καλοκαιρινό λογότυπο είναι ένα θέμα το οποίο έχει μεγάλη ζήτηση στην Ελλάδα και αυτό γιατί ο Τουρισμός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της Οικονομίας. Έτσι κάθε καλοκαίρι νέες επιχειρήσεις δημιουργούνται και άλλες δημιουργούν "events" με θέμα το καλοκαίρι, οπότε ο σχεδιασμός καλοκαιρινών στοιχείων αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι "έμπνευσης" κάθε Γραφίστα!

Λογότυπο Illustrator

Για ακόμη μία φορά το Adobe Illustrator θα μας βοηθήσει στην δημιουργία λογοτύπων και το καλοκαιρινό λογότυπο είναι μία απόδειξη γρήγορης αλλά πολύ δυνατής δημιουργίας γραφικών και λογοτύπων!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Λογοτύπων το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]