Μαθαίνοντας την τεχνική Long Exposure

Μάθημα Φωτογραφίας Long Exposure

Σήμερα δημοσιεύθηκε στο teachme.gr ο πρώτος κύκλος ιδιαιτέρων μαθημάτων φωτογραφίας! Το πρώτο πακέτο ιδιαίτερης εκμάθησης φωτογραφίας θα έχει το θέμα το Long Exposure, δηλαδή την τεχνική φωτογράφισης με ανοιχτή σε διάρκεια έκθεση!

Long Exposure

Η συγκεκριμένη τεχνική θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε μερικά άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία δεν είναι ορατά από το ανθρώπινο μάτι! Θα σας οδηγήσουμε ο Παναγιώτης Βλασόπουλος και εγώ στην θεωρία, την πράξη και την τελική επεξεργασία του φαινομένου, για να είστε σε θέση να μαγέψετε με τις δικές σας φωτογραφίες!

Ιδιαίτερο Μάθημα Φωτογραφίας για το Long Exposure

Το συγκεκριμένο πακέτο αποτελεί μία ολοκληρωμένη εκμάθηση της τεχνικής Long Exposure μέσα από το οποίο θα καταφέρετε όχι μόνο να φωτογραφίσετε σωστά αλλά θα μάθετε και να το επεξεργάζεστε στην συνέχεια μέσα από το Photoshop.

Ιδιαίτερο <yoastmark class=

Έτσι για ακόμη μία φορά, το teachme.gr σας παρέχει την απόλυτη κάλυψη και κατά την λήψη αλλά και κατά την επεξεργασία της φωτογραφίας!

Αποκτήστε το σε "τιμή εκκίνησης"

'Οπως κάθε ιδιαίτερο στο teachme.gr, έτσι και το ιδιαίτερο μάθημα φωτογραφίας για το Long Exposure θα ξεκινήσει με απίστευτη τιμή εκκίνησης. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να το κάνετε δικό σας στην χαμηλότερη τιμή και παράλληλα θα το παρακολουθείτε ξανά και ξανά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Ιδιαίτερο <yoastmark class=

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr γιατί έρχονται και νέοι κύκλοι ιδιαιτέρων μαθημάτων για την φωτογραφία!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ιδιαίτερο μάθημα long exposure