Η Μαγεία της Έντυπης Δημιουργίας

Ιδιαίτερα μαθήματα Adobe inDesign

Μετά απο αίτημα δεκάδων μαθητών του teachme.gr οι οποίοι κατα καιρούς μου έχουν γράψει για το συγκεκριμένο θέμα, σήμερα δημοσιεύω την ολοκληρωμένη Βασική Εκμάθηση του Adobe inDesign CC! Έτσι μαζί με το Adobe Photoshop, το Adobe Illustrator και το Adobe inDesign, θα έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο προγραμμάτων τα οποία θα σας βοηθήσουν σε κάθε γραφιστική σας δημιουργία!

Ιδιαίτερα Μαθήματα Adobe inDesign

Το Adobe inDesign αποτελεί την κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την δημιουργία εντύπων Project με σκοπό την εκτύπωση, ή την ηλεκτρονική προβολή (ebook, διαδραστικό pdf) μέσω Η/Υ, κινητών τηλεφώνων και tablets. Το Adobe inDesign είναι το κατάλληλο πρόγραμμα δημιουργίας επαγγελματικών καρτών, φυλλαδιων (μονοσέλιδων ή πολυσέλιδων), εταιρικής ταυτότητας επιχειρήσεων, καταλόγων, περιοδικών, ακόμη και ολοκληρωμένων βιβλίων!

Μέσα απο τα ιδιαίτερα μαθήματα Adobe inDesign θα σας οδηγήσω στην πλήρη και Βασική Εκμάθηση του προγράμματος. Στα Ελληνικά και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην σωστή εκπαίδευση και στην άρτια γνώση των βασικών αλλά και προχωρημένων τεχνικών. Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα με στόχο την εύκολη καταννόηση των πληροφοριών και είναι κατάλληλα για αρχάριους αλλά και γνώστες του προγράμματος.

Μία "καυτή" ειδικότητα

Η γνώση ενός προγράμματος όπως το Adobe inDesign θα σας φέρει πολλές επαγγελματικές συνεργασίες απο την πρώτη στιγμή και αυτό γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ένα απο τα πιο "καυτά" και άκρως αναζητήσιμα προγράμματα στην αγορά εργασίας. Οι δυνατότητες τις οποίες έχει το Adobe inDesign σε συνδυασμό με την ελάχιστη γνώση του προγράμματος απο τους περισσότερους γραφίστες, θα επιτρέψει στο βιογραφικό σας να ξεχωρίζει απο την πρώτη στιγμή!

Το Adobe inDesign έχει την φήμη του δύσκολου προγράμματος αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα απο το teachme.gr θα καταφέρετε εύκολα και απλά να το κάνετε δικό σας!

Προετοιμαστείτε για την Πιστοποίηση

Η δομή των μαθημάτων της Βασικής Εκμάθησης Adobe inDesign θα σας επιτρέψει να προετοιμαστείτε κατάλληλα ακόμη και για τις εξετάσεις πιστοποίησης της Adobe. Οπότε το συγκεκριμένο πακέτο ιδιαιτέρων μαθημάτων για το Adobe inDesign μαζί με τα premium μαθήματα του teachme.gr και λίγη δική σας εμπειρία, θα σας οδηγήσουν στην σωστή προετοιμασία για τις εξετάσεις "Adobe Certified Expert (ACE)" χωρίς καν να φύγετε απο την άνεση του γραφείου σας και με το ελάχιστο κόστος!

Ιδιαίτερα μαθήματα indesign

Ιδιαίτερα μαθήματα Adobe indesign

Ιδιαίτερα μαθήματα indesign

Ιδιαίτερα μαθήματα Adobe indesign

Ιδιαίτερα μαθήματα indesign

Ιδιαίτερα μαθήματα Adobe indesign

Δείτε την σελίδα των μαθημάτων

Στο eshop του teachme.gr υπάρχει πλέον μία ολόκληρη σελίδα στην οποια θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα ιδιαίτερα μαθήματα Adobe inDesign, θα διαβάσετε τα περιεχόμενα των μαθημάτων και θα δείτε και ένα δείγμα των μαθημάτων για να καταννοήσετε τον τρόπο εκμάθησης!

Η επίσημη σελίδα των ιδιαιτέρων μαθημάτων Adobe inDesign.

Αρπάξτε την προσφορά!

Όπως κάθε φορά που δημοσιεύω έναν κύκλο ιδιαιτέρων μαθημάτων στο teachme.gr έτσι και αυτή τη φορά επιτρέψω στους πρώτους "τυχερούς" να κάνουν δικό τους το πακέτο με τεράστια έκπτωση!

Το συνολικό πακέτο εκμάθησης ανέρχεται σε 23 διδακτικές ώρες. Με απλά μαθηματικά εαν η κάθε ώρα ιδιαιτέρων μαθημάτων κόστιζε 30 ευρώ (τυπική χρέωση για εξειδικευμένο πρόγραμμα), τότε το συνολικό κόστος θα ήταν 690 ευρώ! Στο teachme.gr φυσικά πάντα θέλω να σας δίνω τις καλύτερες οικονομικά λύσεις, γι'αυτο το λόγο η τιμή των μαθημάτων θα είναι μόλις στα 350 ευρώ. Αλλά, λόγω της προσφοράς των πρώτων ημερών δημοσίευσης των ιδιαιτέρων (που σας έγραψα παραπάνω) αλλά και της προσφοράς "Back to School 2014", θα μπορέσετε να κάνετε δικό σας το πακέτο Βασικής Εκμάθησης του Adobe inDesign μόλις με 139,99 ευρώ!!!

Δηλαδή στο κόστος που θα πληρώνατε για 4,5 ώρες, θα λάβετε 23 χορταστικές διδακτικές ώρες μαζί με τα αρχεία των μαθημάτων αλλά και 6μήνες δωρεάν Premium Συνδρομής (αξίας 60 ευρώ)!!! Πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά από αυτή!

Καλή εκμάθηση και καλές δουλειές σε όλους τους τυχερούς!