Μια Τεχνική απλά Μαγική!

Η Τεχνική του Camera Obscura!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και το ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας είναι εδώ για όλα τα μέλη και όλους τους λάτρεις της Φωτογραφίας! Σήμερα θα σας παρουσιάσω το πρώτο μου μάθημα φωτογραφίας στο teachme.gr όπου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Βλασόπουλο, θα σας αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά της Φωτογραφίας!

Στο σημερινό μάθημα θα ανακαλύψουμε την Βασική Αρχή της φωτογραφίας, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρα η αποτύπωση της εικόνας μέσα σε ένα σκοτεινό θάλαμο. Αυτό βέβαια μπορεί να μοιάζει απλό, θεωρητικό και βαρετό, αλλά μόλις ολοκληρώσετε το μάθημα και ειδικά μόλις το κάνετε στο σπίτι σας, τότε απλά θα μαγευτείτε απο το αποτέλεσμα.

Με μια δέσμη φωτός, θα φέρουμε το "έξω, μέσα"!!! Τόσο απλά καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια "ζωντανή" ταπετσαρία στο δωματιό μας, η οποία θα εντυπωσιάσει τον οποιονδήποτε!

Που μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή η τεχνική;

Η συγκεκριμένη τεχνική θα αποτυπωθεί στο σαλόνι του σπιτιού μου, αλλά μπορεί να αποτυπωθεί και σε μικρότερους χώρους, ή ακόμη μέσα και σε μια κούτα κλπ. Το πιο σημαντικό είναι η απομόνωση του φωτός σε μια και μόνο μικρή τρύπα.

Camera Obscura

Καλό μάθημα :Ρ