Ένα διαχρονικό πρόβλημα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε μάθημα Photoshop όπου θα ασχοληθούμε με την Mεγέθυνση Φωτογραφίας! Ένα θέμα το οποίο απασχολεί τους φωτογράφους σχεδόν καθημερινά! Στο σημερινό μάθημα θα το αναλύσουμε και μαζί θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε όταν έρθει η στιγμή στην οποία θα πρέπει να "μεγενθύνουμε" μία φωτογραφία!

Mεγέθυνση Φωτογραφίας

Το Adobe Photoshop μας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστή Mεγέθυνση Φωτογραφίας χωρίς να χρειαστεί να έχουμε κάποιο επιπρόσθετο photoshop plugin! Η νέα έκδοση "Creative Cloud" μας δίνει την δυνατότητα δυναμικής επεξεργασίας και ταχύτερων αποτελεσμάτων σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις, αλλά ακόμη και εαν έχετε παλαιότερη Adobe Photoshop έκδοση, θα σας δείξω τι πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να πετύχετε αντίστοιχα αποτελέσματα!

Ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα photoshop σήμερα το οποίο θα φυλάξετε για πάντα στον "σκληρό δίσκο" σας!

Ανάκτηση Φωτογραφικής Ποιότητας.

Οι ψηφιακές φωτογραφίες αποτελούνται απο εκατομμύρια pixels, δηλαδή πολύ μικρά κουτάκια τα οποία συνθέτουν την εικόνα που βλέπουμε, το να προσπαθήσουμε να "τραβήξουμε" τα συγκεκριμένα κουτάκια με στόχο την μεγέθυνση τους, αποτελεί μία απο τις πιό σίγουρα αποτυχημένες προσπάθειες και αυτό γιατί τα pixels δεν τα πάνε καθόλου καλά στο θέμα "μεγέθυνση" ( σε αντίθεση με τα Vector στοιχεία ). Όταν προσπαθούμε να κάνουμε μία Mεγέθυνση Φωτογραφίας, το αποτέλεσμα είναι συνήθως μία αρκετά μεγάλη αλλοίωση της ποιότητας και αυτό γιατί τα μικρά αυτά κουτάκια, όταν "τραβιούνται" ουσιαστικά θολώνουν και χάνουν την υψηλή τους ποιότητα.

Έτσι σημερινός μας στόχος στο θέμα "Mεγέθυνση Φωτογραφίας" είναι να καταφέρουμε να αυξήσουμε το μέγεθος στις διαστάσεις της φωτογραφίας εώς και 1000% με την όσο το δυνατόν διατήρηση της ποιότητας των στοιχείων!

Μείνετε συντονισμένοι

Είτε φωτογράφοι, είτε γραφίστες, είτε Web Designers, εδώ στο teachme.gr καθημερινά απο το 2009 συνεχίζω και σας δίνω τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα και ουσιαστικές λύσεις σε θέματα και προβλήματα τα οποία ταλανίζουν τους επαγγελματίες παγκοσμίως! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium Μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε γνώσεις και δεξιότητες στα προγράμματα που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, όλα είναι εδώ και καθημερινά τα μοιράζομαι μαζί σας! Διαβάστε εδώ γιατί πρέπει να γίνετε Premium.

Καλό μάθημα :Ρ