Όταν το "minimal" γίνεται τρόπος δημιουργίας!

Low Poly Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teahme.gr! Όπως είναι φυσικό, σήμερα έχουμε μάθημα 3D δημιουργίας, πάντα με την βοήθεια του πολύτιμου Maxon Cinema 4D! Στο σημερινό μας μάθημα Cinema 4D, θα σας δείξω μία νέα μόδα στην δημιουργία 3D γραφικών, η οποία έχει κατακτήσει τον κόσμο! Δημιουργήματα "χαμηλών πολυγώνων" τα οποία έχουν αποκτήσει μία αίγλη την οποία ίσως να μην είχαν ποτέ φανταστεί! Η εποχή του "minimal" είναι εδώ!

Μάθημα Cinema 4D

Low Poly Cinema 4D

Τα περίφημα "Low Polys" θα ανακαλύψετε σήμερα στο Μάθημα Cinema 4D της Τρίτης και σίγουρα θα δείτε την δημιουργία με "άλλο μάτι"! Θα δημιουργήσουμε μαζί ένα χιονισμένο βουνό, το οποίο θα είναι μόνο η αρχή αυτής της φρέσκιας και πανέμορφης τεχνικής!

Ουρανός "κατά παραγγελία"

Μαζί με την δημιουργία "Low Poly" αντικειμένων, θα γνωρίζουμε και ένα είδος προχωρημένου ουρανού στο Maxon Cinema 4D, ο οποίος μας επιτρέπει να δημιουργούμε ρεαλιστικότατο ουρανό ήμερας ή νύχτας, απλά και μόνο με ένα κλικ!

Μείνετε συντονισμένοι

Στο teachme.gr μαθαίνουμε τεχνικές αιχμής και προγράμματα τελευταίας τεχνολογίας! Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί χιλιάδες μαθητές μέσα απο τα 1200 και πλέον μαθήματα της σελίδας. Κάντε και εσείς ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας, αποκτήστε την απόλυτη γνώση και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα! Διαβάστε περισσότερα...

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος