Μαγικό εφέ στο photoshop!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε μάθημα γεμάτο Adobe Photoshop!!! Στο σημερινό μάθημα photoshop θα σας δείξω πόσο εύκολα θα δείξετε τις "μαγικές" σας ικανότητες! Ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα το οποίο θα σας επιτρέψει να μαγέψετε στο επόμενο σας project!

Μάθημα Photoshop

Στο σημερινό μάθημα photoshop θα σας δείξω πως θα προετοιμάσετε πρώτα την φωτογράφιση και στην συνέχεια θα σας δείξω πως θα πετύχετε το τελικό αποτέλεσμα της "μαγικής λάμπα" η οποία βρίσκεται στον αέρα και συγχρόνως έχει φως χωρίς να είναι συνδεδεμένη με κάποιο καλώδιο...! Η μαγεία του Adobe Photoshop αλλά και του teachme.gr σε όλο της το μεγαλείο!

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα

Μαγική λάμπα - Μάθημα Photoshop

Μαγική λάμπα - Μάθημα Photoshop

Μείνετε συντονισμένοι

Στο teachme.gr σας παρουσιάζω καθημερινά και αποκλειστικά στα Ελληνικά, τα καλύτερο video μαθήματα για όλους τους δημιουργικούς τομείς! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος και κερδίστε την απόλυτη γνώση στα προγράμματα που αγαπάτε! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 4ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]