Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε Όλους!

Η δημιουργία του Ιησού στο Adobe Illustrator

Μπορεί το Πάσχα εδώ που κατοικώ (Αυστρία), μόλις να πέρασε, ωστόσο το Ορθόδοξο Πάσχα πλησιάζει και όλοι μας θα γιορτάσουμε όπως πρέπει την Ανάσταση του Χριστού! Βεβαίως στο teachme.gr θα δούμε μαθήματα σχετικά με το Πάσχα, για να μπορέσουμε να μπούμε στο κλίμα της εποχής!

Η δημιουργία του Ιησού στο Illustrator

Η δημιουργία του Ιησού στο σημερινό μάθημα, θα μας βοηθήσει να μάθουμε μια πολλή σημαντική ειδικότητα, αυτή των "επίπεδων" χαρακτήρων. Ένα θέμα το οποίο είναι πολύ "της Μόδας" στην δημιουργία γραφικών και χαρακτήρων γενικότερα.

Η δημιουργία του Ιησού στο Illustrator

Η δημιουργία του Ιησού στο Illustrator

Μαγικές δημιουργίες πανεύκολα

Ακούω συνεχώς ότι η δημιουργία Vector χαρακτήρων είναι δύσκολο πράγματα, ωστόσο, όπως θα δείτε και στο σημερινό μάθημα τα πράγματα είναι πολύ απλά! Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι η Βασική εκπαίδευση του Adobe Illustrator (βρείτε την στο eshop του teachme.gr) και ένα πρόσωπο να δημιουργήσετε! Τα πάντα στην συνέχεια είναι μαγικά και απλά μέσα στο Illustrator!

Γιορτάστε το Πάσχα!

Το Καθολικό Πάσχα πέρασε όπως ανέφερα παραπάνω, ωστόσο δεν μπόρεσα να "νιώσω" ούτε στο ελάχιστο το συναίσθημα του "δικού" μας Πάσχα. Γιορτάστε το Πάσχα και κάντε το και για μένα γιατί μόνο όταν είσαι μακριά, μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντικά είναι μερικά πράγματα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Γραφικών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]